Magazin Trčanje
UtrkeMatea Parlov Koštro i Marino Bloudek postali prvaci na cestovnih 10 kilometara

Matea Parlov Koštro i Marino Bloudek postali prvaci na cestovnih 10 kilometara

U subotu, 29. listopada, u Zaprešiću je u organizaciji Atletskog kluba Fit, održano je 10. pojedinačno i 6. ekipno prvenstvo Hrvatske u cestovnom trčanju. Kod seniorki na 10 kilometara naslov prvakinje Hrvatske osvojila je  Matea Parlov Koštro s vremenom 32:45, druga je bila Viva Kovač s 36:17, a treća Ana Martinović s 36:55. U utrci seniora na 10 km naslov prvaka Hrvatske osvojio je Marino Bloudek u vremenu 30:02, drugi je bio Dorian Miškulin s 30:37, a treći Dino Bošnjak s 30:58.

Kod juniora na 10 kilometara pobjedu je odnio  Nino Jambrešić s novim juniorskim rekordom Hrvatske 31:07, a kod juniorki Simona Jambrošić sa 36:46. Mlađi juniori trčali su dionicu od 5 kilometara.  Najbrži je bio Sven Franjković sa 15:48, a kod mlađih juniorki pobijedila je Dora Brzović s rezultatom 18:10. Kadeti i kadetkinje trčali su dionicu od 3 km, a pobjednik kod kadeta bio je Fran Anić u vremenu 9:42, dok je kod kadetkinje prva bila Elena Ban s novim kadetskim rekordom Hrvatske 10:17.

Bilo je ovo i ekipno PH i to samo u seniorskoj konkurenciji na 10 kilometara. Kod seniora najbolji je bio AK Kvarner (Marino Bloudek, Danijel Peček i Blaž Car-Pavlic) s ukupnim vremenom 1:35:17, a najbolje seniorke imao je AK Svetice (Matea Parlov Koštro, Martina Horvat i Marija Primorac) koje su pobijedile s ukupnim vremenom 1:54:51.

Najbržih četvero u utrci na 10 kilometara u konkurenciji muškaraca i žena uručeni su vrijedni poklon bonovi Westgate Shopping Cityja, a najbržima na dionicama 10, 5 i 3 kilometara paketi Farmakol-Pip proizvoda!

Iduća utrka u organizaciji Atletskog kluba Fit bit će tradicionalna 4. Westgate božićna utrka koja je na rasporedu 18. prosinca, a trčat će se dobro znana staza oko Westgate Shopping Cityja.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top