Magazin Trčanje
UtrkeZagrebački noćni cener – 11. izdanje noćne utrke koja se ne propušta

Zagrebački noćni cener – 11. izdanje noćne utrke koja se ne propušta

Najpopularnija urbana utrka Zagrebački noćni cener 6. studenoga okupit će 3.000 trkača i još jednom potvrditi status utrke koju se ne smije propustiti.

Zagreb živi i diše ovu utrku na 10 kilometara, koja na nekoliko sati svake prve nedjelje u studenom zauzme strogi centar grada i okupi trkače i navijače iz svih dijelova Zagreba, Hrvatske pa sada već i svijeta. Upravo jedna ovakva utrka spoj je svega što Zagreb nudi – odličnu atmosferu u urbanom okruženju klasičnog centra.

Atmosferu Cenera, uz 3000 trkača i trostruko više navijača, doživite u nedjelju od 19 sati sa startom na Trgu bana Jelačića. Svaki centimetar dobro poznate staze bit će ispunjen trkačima i vatrenim navijačima, a pozitivna energija koja se tamo osjeti dovoljna je da se o utrci priča joj mjesecima.

Na 11. izdanju, osim već standardnih navijačkih punktova Zagreb runnersa u Tomićevoj i adidas runnersa kod Hrvatskog narodnog kazališta, sve sudionike očekuje i prava poslastica! U suradnji s Muzičkom akademijom, točno pored staze Zagrebačkog noćnog cenera, nastupit će Jazz ansambl Muzičke akademije pod vodstvom red. prof. art. Saše Nestorovića i postati onih dodatnih 10% energije za završiti utrku.

Svi navijači, prije odlaska na navijačke punktove, na Trgu bana Josipa Jelačića mogu izraditi transparente te preuzeti ostale navijačke rekvizite.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top