Magazin Trčanje
UtrkeZagrebački noćni cener – 11. izdanje noćne utrke koja se ne propušta

Zagrebački noćni cener – 11. izdanje noćne utrke koja se ne propušta

Najpopularnija urbana utrka Zagrebački noćni cener 6. studenoga okupit će 3.000 trkača i još jednom potvrditi status utrke koju se ne smije propustiti.

Zagreb živi i diše ovu utrku na 10 kilometara, koja na nekoliko sati svake prve nedjelje u studenom zauzme strogi centar grada i okupi trkače i navijače iz svih dijelova Zagreba, Hrvatske pa sada već i svijeta. Upravo jedna ovakva utrka spoj je svega što Zagreb nudi – odličnu atmosferu u urbanom okruženju klasičnog centra.

Atmosferu Cenera, uz 3000 trkača i trostruko više navijača, doživite u nedjelju od 19 sati sa startom na Trgu bana Jelačića. Svaki centimetar dobro poznate staze bit će ispunjen trkačima i vatrenim navijačima, a pozitivna energija koja se tamo osjeti dovoljna je da se o utrci priča joj mjesecima.

Na 11. izdanju, osim već standardnih navijačkih punktova Zagreb runnersa u Tomićevoj i adidas runnersa kod Hrvatskog narodnog kazališta, sve sudionike očekuje i prava poslastica! U suradnji s Muzičkom akademijom, točno pored staze Zagrebačkog noćnog cenera, nastupit će Jazz ansambl Muzičke akademije pod vodstvom red. prof. art. Saše Nestorovića i postati onih dodatnih 10% energije za završiti utrku.

Svi navijači, prije odlaska na navijačke punktove, na Trgu bana Josipa Jelačića mogu izraditi transparente te preuzeti ostale navijačke rekvizite.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top