Magazin Trčanje
UtrkeSredinom veljače starta novo izdanje Petice u kvartu

Sredinom veljače starta novo izdanje Petice u kvartu

Petica u kvartu je kvartovska utrka na 5 kilometara s ciljem promocije sporta i poticanja lokalnog stanovništva na rekreaciju u društvu. Inicijator utrke je Atletski klub Fit koji na području Španskog i Vrapča ima svoju školu trčanja od 2018. godine, te je upravo Škola trčanja probudila uspavani kvart, a utrka Petica u kvartu okupila djecu i odrasle na jednom mjestu. Na prvom izdanju utrke je nastupilo 300 natjecatelja u svim kategorijama.

Start i cilj svih utrka je u ulici Vida Došena na mjestu gdje se ulica Vida Došena siječe s ulicom Trga Ivana Kukuljevića. Ruta utrke 5 kilometara sastoji se od 3 kruga u dužini od po 1,5 kilometar. Za one koji žele testirati svoju brzinu ili im se 5 kilometara čini puno za njihovu prvu utrku, tu je dionica od 1 kilometra, namijenjena djeci i odraslima.

U sklopu događaja nalaze se i dječje utrke, u kojima također sudionici dobivaju finišersku medalju.

Za najbržih 3. u konkurenciji muškaraca i žena te na dječjim utrkama dijelit će se medalje i nagrade sponzora te na utrkama od 1 i 5 kilometara medalje po dobnim kategorijama. Na utrci 5 kilometara medalje i po posebnoj kategoriji po kilogramima na koju se morate uz prijavu na utrku prijaviti i putem maila organizatoru.

Požurite i prijavite se te osigurajte svoje mjesto 19. veljače u Petici u kvartu! Prijave su na portalu utrka.com.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top