Magazin Trčanje
UtrkeNajavljena omiljena eno-gastro manifestacija – Vivodina Wine and Walk

Najavljena omiljena eno-gastro manifestacija – Vivodina Wine and Walk

Svi ljubitelji kušanja izvrsnih vina domaćih vinara u studenome će doći na svoje jer najavljena je omiljena eno-gastro manifestacija Vivodina Wine and Walk. Jedinstvena manifestacija, u potpunosti posvećena lokalnoj enogastronomiji održat će se 6. i 13. studenog u vivodinskom kraju koje je sa svojih 26 sela i zaselaka u sklopu Karlovačke županije, od davnina poznato po uzgoju vinove loze.

U sklopu manifestacije sudionici će posjetiti ukupno 8 domaćih vinarija dok će njihova šetnja vivodinskim krajem trajati čak 7 sati na ruti dugoj 9 kilometara. U svakoj vinariji, uz ljubaznu dobrodošlicu domaćina, kušat će se probrana vina i otkrivati tajne vivodinskog vinarstva. Svaki sudionik dobiti će svoj start paket unutar kojeg se nalazi i prigodna čaša koja se čitavo vrijeme nosi oko vrata te ona ostaje lijep poklon za uspomenu.

Renomirani vinari vivodinskog kraja posjetiteljima će ponuditi čitavu paletu okusa vina zbog čega je ova manifestacija nezaobilazna za sve ljubitelje vina i otkrivanja novih turističkih potencijala kontinentalne Hrvatske. Organizatori zbog toga očekuju kako će još jednom okupiti posjetitelje iz cijele Hrvatske koji će kroz sljubljivanje vina i rekreacije upoznati ovaj vinogradarski kraj.

Ruta je pomno planirana kako bi sudionici uživali u prekrasnim prirodnim ljepotama vivodinskog kraja koji se nalazi unutar Parka prirode Žumberak – Samoborsko gorje, a predviđeno je i kušanje domaće, lokalne hrane u vinarijama. Neće nedostajati ni zabave, a diljem rute predviđena su brojna iznenađenja.

Broj sudionika je ograničen na 210 osoba po danu koje će se rutom kretati u grupama po 30 veselih sudionika, a organizatori poručuju kako su svi pozvani i dobrodošli na najveseliji vikend u godini na Vivodini.

Prijave za oba termina su na portalu utrka.com.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top