Magazin Trčanje
UtrkeSve je spremno za jubilarni, deseti Martinski polumaraton

Sve je spremno za jubilarni, deseti Martinski polumaraton

U utorak, 19. listopada završavaju redovne prijave trkačica i trkača na jubilarni 10. Martinski polumaraton koji će se održati u nedjelju, 24. listopada u Dugom Selu, a kasne prijave podrazumijevaju sve one prijave u gotovini na sam dan utrka.

Atletski Klub Martin Dugo Selo održao je u nedjelju 17. listopada promotivno trčanje rutom utrke građana i polumaratona te su u centru grada izloženi promotivni materijali, a najavljeno je da će članovi Atletskog kluba biti na istom mjestu i tijekom prijepodneva u subotu, 23. listopada, dok će tijekom poslijepodneva u Park Caffeu biti održana podjela startnih paketa.

Tradicionalni Martinski polumaraton obuhvaća polumaraton (21,1 kilometar) i utrku građana (5 kilometara) te ove godine i dječje utrke, a održava se s ciljem nastavka tradicije trčanja u Dugom Selu i još jedne godine u povijesti Martinskog polumaratona.

Na mrežnoj stranici i na društvenoj mreži Atletskog kluba Martin Dugo Selo objavljene su sve relevantne informacije, kao i raspis utrke, a prijave su moguće online na www.stotinka.hr. Broj prijavljenih natjecatelja limitiran je nakon čega se prijave zatvaraju. Klub će se, kao organizator, pridržavati mjera i preporuka nadležnog Stožera civilne zaštite.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top