Magazin Trčanje
VijestiSalomon Supercross 3 GTX, neustrašive tenisice za trčanje na svim terenima

Salomon Supercross 3 GTX, neustrašive tenisice za trčanje na svim terenima

Tenisice za trčanje Salomon Supercross 3 GTX dizajnirane su za trčanje na svim terenima – čak i na divljim. U njima ćete biti bez straha. Bez obzira na teren ili vremenske prilike, one će vam pomoći da postavite nove rekorde i pomaknete granice.

Nova inkarnacija tenisica za trčanje iz obitelji Supercross najbolja je do sada. Kao što i priliči tenisici za trčanje za najzahtjevnije trkače, Supercross 3 GTX donosi sve najvažnije komponente: zaštitu, trajnost i potporu. Trkači koji vole trenirati u različitim uvjetima, od betonskih ulica do raznolikih staza, cijenit će njihovu svestranost. Agresivni Contagrip potplat pruža iznimno prianjanje, što vam omogućava suočavanje s bilo kojim izazovom na cesti, jer će vam stopala biti stabilna na skliskom i mokrom tlu, a čepovi su raspoređeni na potplatu u uzorku koji pruža prianjanje pri kretanju uzbrdo i nizbrdo. Membrana GORE-TEX održat će noge suhima.

Srednji potplat EnergyCell izrađen je od velike količine EVA pjene, što osigurava odgovarajuću reaktivnost. Ortholite, izrađen od memorijske pjene, pruža natprosječnu udobnost i amortizaciju pri trčanju. Veću higijenu stopala osigurava i antibakterijski unutarnji uložak. Zahvaljujući ovratniku za gležanj i tehnologiji SensiFit, tenisice Supercross 3 GTX pristaju poput rukavice. To osigurava stabilnost nogu i optimizira prijenos energije za poboljšanu učinkovitost, a i time i bolju tehniku trčanja. Imaju i sustav brzog vezanja Quicklace, gdje je vezica četiri puta jači od tradicionalne vezice. Dodatna lastika u sredini omogućuje brzo i jednostavno spremanje viška vezice.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top