Magazin Trčanje
VijestiGPS multisport sat s dugotrajnom baterijom za sigurnost na dužim stazama

GPS multisport sat s dugotrajnom baterijom za sigurnost na dužim stazama

Garmin predstavlja Enduro, novi GPS sat s ultra performansama, prilagodljivim postavkama baterije i Power Glass zaslonom koji ima mogućnost solarnog punjenja što produljuje trajanje baterije i do 65 dana. Enduro predstavlja nove opcije za trčanje na stazi. Te opcije su fokusirane za bolje praćenje performansa i veći mir tijekom trčanja nizbrdo. Napredne opcije za trening s ključnim alatima praćenja performansa kreirane su kako bi pomogle sportašima trenirati bolje i kako bi ostvarili najbolji rezultat.

Kreiran za sportaše koji treniraju na duge staze, lagan i izdržljiv dizajn Enduro sata uključuje i novi UltraFit najlonski remen, kao i opcionalni DLC okvir napravljen od titana. Trkači i biciklisti mogu brzo namjestiti postavke i isključiti određene funkcije kako bi produljili trajanje baterije. Napunjena baterija trajat će 70 sati u GPS načinu, što se može povećati i na 80 sati kroz solarno punjenje.

Trening na višoj razini

Stvoren za nepopustljive i uporne sportaše, Enduro ima nekoliko novih alata usmjerenih na trening i oporavak. Mnogi sportski pametni satovi prilagodili su svoje značajke prema posebnim zahtjevima i potrebama sportaša na duge staze:

  • VO2 Max: Prati kardiovaskularne promjene kroz novu opciju VO2 max, koja se automatski prilagođava na temelju izvedbe sportaša i uvjeta na stazi, kao i klimatskih čimbenika, poput vrućine i nadmorske visine.
  • ClimbPro poboljšanje: Pruža informacije o trenutačnim i nadolazećim usponima te njihovom stupnju, duljini te nadmorskoj visini kroz opciju upravljanja usponima. Za dodatnu sigurnost, ClimbPro pruža informacije o napretku i izvedbi tijekom spuštanja s uspona.
  • Rest Timer: Kroz Ultrarun značajku i mjerač odmora može se pratiti vrijeme provedeno u mirovanju.
  • Planinski biciklizam: prati detalje svake vožnje kroz mjerač s posebnim značajkama koji u obzir uzima teren te lakoću izvedbe kako bi odredio težinu staze i vrijeme spuštanja. Nakon svake vožnje, vidljiv je rezultat tog dana kao poticaj za iduću vožnju i ostvarenje još boljeg rezultata.
  • Oporavak: S obzirom na to da je odmor između dva treninga bitan, opcija savjetnik za oporavak nakon svakog vježbanja preporučuje koliko je vremena potrebno za kvalitetan oporavak prije novog napora, uzimajući pritom u obzir podatke o spavanju i odmoru.
  • Preporučeni treninzi: Nude se dnevne preporuke za trčanje i vožnju kroz smjernice za trening temeljene na trenutnoj izvedbi.

Svakodnevno praćenje zdravlja i odmora

Enduro pruža inovativne značajke za zdravlje i odmor koje uključuju praćenje pulsa i Pulse Ox senzor za prilagodbu na visinu i napredno praćenje sna.

Povezanost čak i izvan mreže

Važno je ostati povezan, neovisno o smjeru i lokaciji rute, stoga Enduro pruža funkcije navigacije koje imaju pristup nekoliko globalnih navigacijskih satelitskih sustava kako bi mogao pratiti kretanje čak i na manje dostupnijim lokacijama. Također ima ugrađene ABC senzore za mjerenje visine, tlaka te praćenje vremenskih uvjeta i 3-axis elektronički kompas.

U kompletu s Garmin inReach Mini uređajem za satelitsku komunikaciju, korisnici mogu brzo slati i primati poruke te dijeliti svoju lokaciju s prijateljima i obitelji, čak i tijekom dugih i napornih treninga čija lokacija ne garantira uvijek dobru povezanost i pristup internetu. InReach Mini je lagan i kompaktan te se lako može pričvrstiti na prsluk ili ruksak. Osim toga, uključen je i interaktivni SOS sustav, preko kojeg osoba zadužena za praćenje može odrediti lokaciju, kontaktirati hitne službe te ostati u komunikaciji s ozlijeđenim do dolaska pomoći.

Dostupni sada uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 6.000,00 kn do 6.800,00 kn.

Tags:

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top