Magazin Trčanje
VijestiSalomon novosti: Uzbudljiv napredak trkačkih tenisica Sense Ride

Salomon novosti: Uzbudljiv napredak trkačkih tenisica Sense Ride

Za sezonu proljeće/ljeto 2021 Salomon je pripremio veliki napredak na većem broju trkačkih tenisica koje su namijenjene kako novim trkačima, tako i naprednim i iskusnim trkačima koji napadaju tehničke terene pri visokim brzinama.

Među tenisicama koje su doživjele promjene nalazi se i tenisica za trčanje Sense Ride 4, koja je predstavnik Salomonove klasične tenisice iz izuzetno uspješne Sense Ride franšize. Savršene za trkače koji žele trčati na različitim terenima sa samo jednim parom tenisica. Uz tehnologiju amortizacije Optivibe, posuđenu od tenisica za trčanje, Sense Ride 4 su udobnije i brže.

Salomonovi inženjeri redizajnirali su petni dio i dodali veći uložak koji se brine za držanje i položaj pete. Amortizacija Optivibe dizajnirana je da apsorbira vibracije i smanji umor mišića bez usporavanja ili otežavanja. Potpuno gumeni potplat Contagrip pruža tenisicama Sense Ride 4 samopouzdano prijanjanje na bilo kojem terenu, a premaz Profeel štiti vas od oštrih predmeta koji se mogu naći na putu do još boljih rezultata.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top