Magazin Trčanje
VijestiAžurirajte svoje Garmin Forerunnere i koristite nove napredne funkcije za bolji trening

Ažurirajte svoje Garmin Forerunnere i koristite nove napredne funkcije za bolji trening

Na GPS pametnim satovima za trčanje Forerunner 245, Forerunner 245 Music, Forerunner 745 i Forerunner 945 dostupne su nove nadogradnje softwarea. S ovom nadogradnjom sportaši mogu iskoristiti neke od novih funkcija:

  • Poboljšani VO2 max: Snimite VO2 max tijekom trčanja (može se isključiti po želji) i primite precizniji VO2 max koji uzima u obzir težak teren ili podlogu kada se koristi aktivnost ‘trčanje’.
  • Stopa opaženog napora (RPE) i osjećaja: Nakon treninga sportaš može zabilježiti koliko mu je bilo teško i kako se osjeća. Te se subjektivne ocjene zatim prenose na Garmin Connect kao dio aktivnosti. Također dostupno na Forerunner 45 i Forerunner 45S.
  • Poboljšane intenzivne minute: Saznajte kako i kada se pribrojavaju dnevne minute intenzivne aktivnosti.

Dodatna ažuriranja za model Forerunner 245 i Forerunner 245 Music uključuju:

  • Dnevni prijedlog vježbi: Primajte svakodnevne prijedloge za trčanje i vožnju biciklom na uređaju na temelju povijesti treninga, razine kondicije i vremena oporavka.

Dodatne nadogradnje za Forerunner 745 i Forerunner 945 uključuju:

  • Napredna funkcija spavanja i ocjena spavanja od Firstbeat Analytics: Ravno sa zapešća pregledajte napredne funkcije spavanja uključujući faze sna i primajte ocjenu kvalitete spavanja te ostale podatke o spavanju na temelju kvalitete i količine sna prethodne noći.
  • Ultrarun aktivnost: Dugo zadržavanje na stanicama za pomoć dok se koristi aktivnost za ultra trčanje s mjeračem za odmor.
  • Dodatne animirane vježbe za zaslonu: Vježbe koje se lako prate, uključujući kardio, snagu, jogu i pilates. Mogu se preuzeti iz Garmin Connect aplikacije i sinkronizirati direktno na sat.
  • Poboljšana fitness dob: Primite točniju procjenu fitness dobi vašeg tijela koristeći vašu dob, aktivnost, broj otkucaja srca u mirovanju i BMI ili postotak masnoće u tijelu.

Sportaši mogu ažurirati svoj Forerunner tako što će upariti sat s aplikacijom Garmin Connect.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top