Magazin Trčanje
UtrkeTrkački spektakl na dubrovačkom aerodromu: Održan drugi Runway Run

Trkački spektakl na dubrovačkom aerodromu: Održan drugi Runway Run

Nevjerojatan je osjećaj biti ponovo na stazi‘, jedinstveni su u dojmu bili trkači nesvakidašnje Runway Run utrke, koja se drugu godinu zaredom održala na dubrovačkom aerodromu.

Utrka je zbog poštivanja trenutnih epidemioloških mjera bila ograničena na stotinu trkača, među kojima se pored hrvatskih, našlo njih i iz Crne Gore, Srbije te Slovenije.

Najbolje su rezultate ostvarili Marin Desnica – TK Dubrovnik (18:30), Luka Đurović – TK Dubrovnik/AK Dubrovnik (19:00) i Goran Pulig – TK Dubrovnik (19:08) u muškoj, te Made Žeravica – AK Dubrovnik (20:35), Zrinka Mihelj – Škola trčanja Konavle (23:24) i Ana Topić (23:36) u ženskoj kategoriji.

Svima nam je nedostajalo ovo druženje, što je bilo vidljivo i po odličnoj atmosferi tijekom cijele utrke. Drago nam je da smo ponovno krenuli s utrkama i to upravo s Runway Run koji organiziramo u suradnji sa Zračnom lukom Dubrovnik. Trčanje po pisti aerodroma je uistinu doživljaj za pamćenje‘, izjavio je direktor Du Motiona, Alen Bošković.

Idući susret sa trkačima planiran je krajem listopada, na 10-kilometarskoj utrci na Babinom kuku.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top