Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 52 – Veljača 2021.

Broj 52 – Veljača 2021.

Aktualna pandemija korona virusa, lockdown, smanjenje potrošnje, pa onda i logične posljedice u svijetu trčanja s izostankom utrka, pa čak i zatvorenim nekim školama trčanja, rezultirale su i rijetkim izlaskom magazina Trčanje. Nije, dakako, problem u temama, njih uvijek ima, nego u sponzorima od kojih magazin i redakcija žive. Naime, brojne tvrtke su smanjile svoje financijske planove na minimum, a PR i marketing su prvi ‘platili’. Nije to ništa čudno i ma koliko nam je stalo da redovito izlazimo, treba imati obzira i prema tvrtkama koje su uvijek dosad bile uz nas… i u dobrim i u lošim vremenima.

To su, dakle, razlozi zašto je magazin Trčanje rjeđe na tržištu. Svakako ćemo nastojati smanjiti broj mjeseci bez magazina na minimum, no to ipak više ovisi o tijeku pandemije i politici, nego o nama.

Što smo pripremili u novom broju? Nekoliko trkačkih svjedočanstava, od stare, dobre teme ‘zašto sam počeo/la trčati’ do ideje da se odlaskom zime ipak lakše natjerati na trening. Tu je i besjeda Siniše Marekovića koji je otkrio posve novi svijet rekreacije šećući sa psom po sljemenskim brdima i gudurama.

Najava našeg Proljetnog cenera, za kojeg se svakako nadamo da će biti održan unatoč svim anti korona mjerama, zauzima adekvatan prostor i to na temu osnovnih pitanja/odgovora o utrci. Usput, u tekstu je objavljen i pričuvni datum održavanja trke ako nam 13. ožujka ipak Stožer Civilne zaštite ne da zeleno svijetlo.

Poigrali smo se malo i s najavama trkačke 2021. Jesmo li optimisti s ili bez pokrića, pokazat će narednim tjedni, no nama je čaša uvijek napola puna, pa je i intonacija članka upravo takva – optimistična i s najavom sretnog završetka.

Ako ste ipak razmišljali koja bi vam mogla biti najveća trkačka avantura u životu, evo i našeg prijedloga: Big 5 Marathon u Južnoafričkoj Republici. Zanimljiv koncept traila, s dosta uzbuđenja prije i za vrijeme trke, objektivno izazovni vremenski rokovi i divlji svijet predivne Afrike oko vas definitivno su nešto o čemu treba razmisliti. Čak ni cijena odlaska, boravka, trčanja, povratka… nije tako strašno visoka.

Eto, ovo su bile najvažnije teme novog broja Trčanja. Uživajte!

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top