Magazin Trčanje
VijestiRušite osobne rekorde uz Garmin Forerunner 745

Rušite osobne rekorde uz Garmin Forerunner 745

Forerunner 745 napredni GPS pametni sat, napravljen je za trkače i triatlonce koji traže detaljne podatke treninga, vježbe na uređaju, funkcije pametnog sata i više. Bilo da se ide na trčanje, vožnju ili plivanje, Forerunner 745 pratit će statistiku i analizirati podatke kako bi pomogao sportašima ostvariti svoje ciljeve. Sadržavajući desetke ugrađenih profila aktivnosti, uključujući triatlon, plivanje, trčanje na stazi i druge, sportaši mogu sažeti svoje treninge i lako izmjenjivati aktivnosti s jednim pritiskom na gumb tijekom utrke ili brick treninga.

Kako bismo pomogli sportašima da se bolje pripreme za utrku ili trening, Forerunner 745 uključuje ključne alate za praćenje izvedbe iz Firstbeat Analyticsa poput VO2 max, opterećenje treninga, status treninga i učinke aerobnih i anaerobnih treninga. Sportaši će čak dobiti i prijedloge za svakodnevno vježbanje i trčanje na uređaju na temelju trenutnog opterećenja treninga i VO2 max pokazatelja. Uz dodatak Running Dynamics Poda ili kompatibilnog remena za otkucaje srca poput novog HRM-Pro, trkači mogu ići još i dalje sa svojim podacima, jer su u mogućnosti vidjeti na satu svih šest mjernih podataka uključujući kadencu, dužinu koraka i druge podatke. Forerunner 745 također sadrži naprednu dinamiku kako bi pomogao s treningom na biciklu ili plivanjem. Dok ste na biciklu, pratit će podatke poput balansa lijevo / desno, sjedećeg i stajaćeg vremena, pomaka sa središta staze i faze snage. U vodi, Forerunner 745 će bilježiti udaljenost, zamah, tempo, osobni rekord i još mnogo toga. Na temelju težine vježbanja, poboljšana funkcija vremena za oporavak omogućit će sportašima da znaju koliko dugo se trebaju oporavljati prije intenzivne serije treninga. Također uzima u obzir i druge čimbenike koji utječu na oporavak, uključujući cjelodnevni stres, spavanje i svakodnevne aktivnosti, te će prilagoditi vrijeme oporavka na satu, olakšavajući sportašima više nego ikada da dobiju maksimum iz svojih treninga.

Trkači i triatlonci mogu podići svoje treninge na novu razinu s Forerunner 745. Sat omogućuje korisnicima uskladiti kućne vježbe s vježbama na otvorenom automatski pomoću Garmin Connect ili drugih aplikacija za treninge, uključujući TrainingPeaks i TrainerRoad, direktno na satu. Štoviše, Forerunner 745 kompatibilan je s Garmin Coach, besplatnim planovima treninga koji se prilagođavaju na temelju ciljeva i izvedbe trkača. Korisnici Garmin satova mogu trenirati za utrku od 5 km, 10 km ili polumaraton uz pomoć tri trenera u trčanju – Jeff Galloway, Greg McMillan i Amy Parkerson-Mitchell – koji će ih voditi i motivirati.

Prije odlaska na trčanje ili vožnju sportaši mogu planirati i preuzeti rute pomoću kreatora ruta u Garmin Connect aplikaciji, koji koristi Trendline usmjeravanje na temelju popularnosti radi pružanja najboljih cestovnih ruta, staza ili planinskih ruta koje je većina vozača i biciklista najviše prešla. Za sportaše koji koriste platforme poput Strava i Komoot, oni mogu kreirati rute koji će se uskladiti s Forerunner 745.

Forerunner 745 daje sportašima slobodu uživanja u omiljenoj glazbi tijekom trčanja ili treninga bez potrebe nošenja mobitela. Sat pohranjuje do 500 pjesama i omogućuje korisnicima usklađivanje popisa za reprodukciju iz odabranih unaprijed učitanih usluga za streaming glazbe kao što su Spotify, Amazon Music i Deezer, ili prebacivanje glazbe preko računala. Štoviše, tijekom trčanja ili vožnje, sportaši se mogu zaustaviti da pojedu nešto i brzo platiti direktno sa zapešća pomoću Garmin Pay beskontaktnog rješenja plaćanja.

Dizajniran da se nosi cijeli dan, svaki dan, Forerunner 745 sadrži alate za praćenje dobrobiti sportaša. Zglobni Pulse Ox senzor pružit će jasniju sliku kvalitete sna sportaša i kako se prilagođavaju na promjene visine dok Body Battery sustav za praćenje energije omogućuje sportašima da pronađu najbolje vrijeme za aktivnost i odmor. Uz to, značajka praćenja menstrualnog ciklusa pomaže ženama prilagoditi treninge kako bi maksimizirale postizanje napredka i planirale nadolazeće utrke.

Čak i tijekom kretanja, Forerunner 745 omogućuje sportašima ostati u kontaktu. Direktno sa zgloba, korisnici mogu primati poruke i pratiti novosti na društvenim mrežama, e-poštu i ostalo. Bilo da se vježba samostalno ili u društvu prijatelja, ugrađene sigurnosne funkcije i funkcije praćenja uključuju otkrivanje incidenata, pomoć i LiveTrack kako bi voljeni mogli pratiti osobu tijekom trčanja ili vožnje. Prateći trening, Forerunner 745 će automatski učitati aktivnosti u Garmin Connect.

Forerunner 745 sadrži do tjedan dana trajanja baterije u načinu pametnog sata, do 16 sati u GPS načinu i do 6 sati u GPS načinu s glazbom. Dostupan je u crnoj, neo tropic, magma red ili whitestone boji i ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 499,99 €.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top