Magazin Trčanje
VijestiPodignite igru na višu razinu s Instinct Esport satom

Podignite igru na višu razinu s Instinct Esport satom

U Garmin je stiglo Instinct Esport izdanje, robusni GPS pametni sat koji je jedinstvenog dizajna za sve koji se bave esportom kako bi svoju igru podignuli na višu razinu. Koristeći provjerenu Garmin tehnologiju za praćenje zdravlja i fitnesa, Instinct Esport koristi esport fukciju za praćenje i analizu otkucaja srca, stresa tijekom igre i nudi dugoročnu analizu trendova podataka. Novi alat iz Garmina za strujanje STR3AMUP! također pruža mogućnost strujanja biometričkih podataka uživo publici. S više od tri dana trajanja baterije u esport načinu korištenja, korisnici mogu postići najbolje rezultate svoje igre.

Instinct Esport posebno je napravljen prema vojnim standardima (MIL-STD 810), ali njegov izuzetno lagan dizajn pruža igračko iskustvo bez ometanja. Omogućuje do 80 sati trajanja baterije u esport načinu rada i do 14 dana u načinu pametnog sata za manje vremena punjenja i više vremena za igranje. Hrabre crne i crvene boje Instincta, zaslon s visokim kontrastom i robustan dizajn oživljavaju netradicionalni pametni sat. Kad je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom, Instinct također pruža pametne obavijesti poput e-pošte, tekstova i upozorenja na zapešću korisnika kako bi mogli ostati povezani i tijekom igranja igre i izvan nje.

Profil za aktivnosti u esportu

Prije utakmice, korisnici jednostavno odaberu esport aktivnost na Instinctu. Jednom aktivirana, dokazana Garmin tehnologija otkucaja srca zasnovana na zglobovima analizira i prikazuje korisnikove otkucaje srca i razinu stresa uz mjerač vremena. Slično ostalim atletskim natjecanjima, aktivno praćenje stresa i srčane frekvencije u stvarnom vremenu može pružiti priliku za upravljanje fizičkim i mentalnim parametrima za učinkovitije i usmjerenije natjecanje. Po završetku igraće sesije korisnici mogu sinkronizirati svoje aktivnosti s besplatnom aplikacijom Garmin Connect da bi pregledali, pohranili i analizirali svoje podatke kako bi vidjeli kako njihovo tijelo reagira u različitim igračkim situacijama.

STR3AMUP! Biometrički podaci za strujanje uživo

Kada koriste esport aktivnost, igrači mogu koristiti Garminov novi STR3AMUP! alat za strujanje na računalu za emitiranje otkucaja srca, razine stresa i Body Battery uživo i ugrađivanje ovih podataka u njihove video snimke. Prikazivanje ovih mjernih podataka omogućuje igračima da se povežu sa svojom publikom i prikažu u stvarnom vremenu koliko je natjecateljska igra fizički i mentalno zahtjevna. STR3AMUP! omogućuje daljnju interakciju publike sa svojim omiljenim igračem ili timom.

Praćenje podataka o stanju tijela

Dizajnirano za natjecanje na elitnom nivou, Instinct Esport pruža razne vrijedne funkcije metričke analitike tijela, tako da korisnici mogu analizirati kako njihovo tijelo reagira na natjecateljsku igru i prilagoditi ga. To uključuje:

  • Otkucaje srca na zapešću – primajte podatke o pulsu zajedno s upozorenjima ako puls ostane previsok ili prenizak u mirovanju, i procijenite kako srce radi tijekom određenih trenutaka igranja.
  • Napredno praćenje sna – korisnici dobivaju sliku o kvaliteti sna s prikazom lagane, duboke i REM faze sna. Ovo pruža korisnicima da analiziraju svoj san i promijene način života kako bi poboljšali svoj rezultat igranja.
  • Praćenje razine stresa – koristeći varijabilnost otkucaja srca, Instinct Esport može uračunati razinu stresa kod pojedinca što daje mogućnost igračima da optimiziraju stres kako bi sačuvali fizičku i mentalnu spremnost.
  • Funkcija praćenja Body Battery – koristi podatke o otkucaju srca, stresa i sna kako bi odredila koliko energije korisnik ima dajući do znanja igraču kada je vrijeme za igru, a kada za odmor.
  • Više od 30 sportskih aplikacija i praćenje aktivnosti – korisnici mogu trenirati i izvan svijeta igranja. Za one koji žele dodatno praćenje, tu je HRM-Pro senzor pulsa koji se može dodatno kupiti.

Instinct Esport je dostupan sada uz maloprodajnu preporučenu cijenu od 2.350,00 kn.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top