Magazin Trčanje
UtrkeJoš samo dva tjedna do utrke za grb grada Zaprešića

Još samo dva tjedna do utrke za grb grada Zaprešića

Nakon dvogodišnje uspješne organizacije Atletska utrka za grb grada Zaprešića, Atletski klub Fit Zaprešić i u 2020. će organizirati vrlo popularnu utrku koja se organizira povodom dana grada Zaprešića. Treća atletska utrka za grb grada Zaprešića ove će godine biti domaćin pojedinačnog i ekipnog prvenstva Hrvatske u cestovnom trčanju (10 km, 5 km i 3 km). Naravno utrka od 10 kilometara je i otvorenog karaktera te će na njoj moći nastupiti svi ljubitelji trčanja.

Najbrže atletičare u utrci 10 km čekaju poklon bonovi ‘najboljeg sportaša u gradu’ – Decathlona, dok će Natural Wealth nagraditi najbrže u kategorijama. Pokrovitelj nagrada dječjih utrka biti će palačinkarnica XXL Pancake iz Zaprešića.

Prijave su otvorene na portalu utrka.com, a osim staze na 10 kilometara, trčat će se i utrke na 5 i 3 kilometara za juniore i kadete te dječje utrke sa stazama od 100 do 500 metara.

Info:

Organizator: Atletski klub Fit Zaprešić;

Datum: 17. listopada (subota)

Mjesto: Westgate – Zaprešić

Start:

  • 10:30 sati – utrka 10km
  • 10:00 sati – utrka PH 5km i PH 3km
  • 9:30 sati – dječje utrke 100, 200 i 500m

Startnina:

  • 10 km – 120 kn
  • Dječje utrke – 30 kn

Medijski pokrovitelji: Televizija Zapad, Magazin Trčanje

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top