human resources business plan template creative writing courses cambridge strategic planning vs business planning teaching how to write an essay does the school day start too early persuasive essay steps for solving word problems
Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 48 – Srpanj 2020.

Broj 48 – Srpanj 2020.

Premda još uvijek živimo u vremenu strepnje od Korone, kad su maske postale naša svakodnevica u dućanima i zatvorenim prostorima, a društvena odgovornost prema okolini nikad veća, trčanje ostaje u sferi dopuštenog. Utrke se održavaju, makar i u manjem obimu, treninzi ionako nikad nisu bili upitni, pogotovo individualni, pa nema niti razloga da magazin Trčanje ne izlazi redovito.

U srpanjskom broju prenosimo malo statistike s trećeg izdanja našeg Proljetnog cenera, priču splitske blogerice Mije koja je igrom slučaja i sreće trčala na utrci s nama na Nasipu, zanimljivu reportažu prvog trail maratona naše Tihane, a Siniša Mareković ponovno se na svoj duhovit način osvrnuo na probleme koji nas tište s Koronom.

Treneri su nam ovog puta pripremili tekstove o oporavku nakon treninga i važnosti treninga ravnoteže za trčanje, a tu je i priča o tome kako je teško i emotivno vratiti se trčanju nakon ozljede.

Nutricionizam, recepti, kolumna Asje Petersen, priča o australskom čuvaru ovaca koji je svojedobno oduševljavao svijet svojim trkačkim dostignućima, tehnika… i još puno toga čeka vas u srpanjskom izdanju Trčanja.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top