Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 48 – Srpanj 2020.

Broj 48 – Srpanj 2020.

Premda još uvijek živimo u vremenu strepnje od Korone, kad su maske postale naša svakodnevica u dućanima i zatvorenim prostorima, a društvena odgovornost prema okolini nikad veća, trčanje ostaje u sferi dopuštenog. Utrke se održavaju, makar i u manjem obimu, treninzi ionako nikad nisu bili upitni, pogotovo individualni, pa nema niti razloga da magazin Trčanje ne izlazi redovito.

U srpanjskom broju prenosimo malo statistike s trećeg izdanja našeg Proljetnog cenera, priču splitske blogerice Mije koja je igrom slučaja i sreće trčala na utrci s nama na Nasipu, zanimljivu reportažu prvog trail maratona naše Tihane, a Siniša Mareković ponovno se na svoj duhovit način osvrnuo na probleme koji nas tište s Koronom i Kennedy’s pričama.

Treneri su nam ovog puta pripremili tekstove o oporavku nakon treninga i važnosti treninga ravnoteže za trčanje, a tu je i priča o tome kako je teško i emotivno vratiti se trčanju nakon ozljede.

Nutricionizam, recepti, kolumna Asje Petersen, priča o australskom čuvaru ovaca koji je svojedobno oduševljavao svijet svojim trkačkim dostignućima, tehnika… i još puno toga čeka vas u srpanjskom izdanju Trčanja.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top