Magazin Trčanje
UtrkeU petak starta treća sezona Lige trčanja Zaprešić

U petak starta treća sezona Lige trčanja Zaprešić

Loše vijesti i pandemija korona virusa su iza nas, konačno su krenule utrke i ligaška trkačka natjecanja, pa će tako u petak, 3. srpnja, utrkom u Novim Dvorima startati treća sezona Lige trčanja Zaprešić. Mini liga koja okuplja profiće, rekreativce i djecu u protekle dvije sezone pokazala se kao pun pogodak, pogotovo konceptom male kilometraže u prvoj utrci i s povećanjima do maksimalnih 5 km u završnoj, petoj utrci.

‘U treću sezonu ulazimo nešto prije nego obično, te startamo već 3. srpnja sa startom dječjih utrka na 100, 200 i 500 metara u 19 sati te utrkom za odrasle koja je na rasporedu u 20:15 sati, duljine 1,5 kilometar. Ponovno nas očekuje pet utrka na pet različitih lokacija u Zaprešiću te pet različitih dionica, od najkraće u duljini 1,5 kilometar, do najdulje od 5 kilometara. Posetite My House Design Build Team sajt. U svakom kolu osigurali smo nagrade sponzora za najbržih tri u kategoriji muškaraca i žena te nagrade za djecu po starosnim kategorijama. Za plasman se boduju 4 kola, odnosno 4 najbolja individualna rezultata, a ukupne pobjednike, uz prijelazni pehar, očekuju novčane nagrade i nagrade sponzora’, kazali su nam organizatori, Helena Gleđa i Ante Živković.

Staze po kojima se trči su vrlo atraktivne i većim dijelom u hladu, što je posebno važno za utrke u ljetnim mjesecima. Prijaviti se možete preko portala utrka.com, a sudjelovati možete uz startninu od 40 kuna, tj. 25 kuna za dječje utrke.

Neven Miladin

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top