Magazin Trčanje
Škola trčanjaOmega škola trčanja stigla u Sesvete!

Omega škola trčanja stigla u Sesvete!

Omega škola trčanja otvara novu lokaciju treninga. Od 15. lipnja u Sesvetama će s treninzima krenuti prvi trkači početne i napredne grupe. Treninzi će se održavati na nekoliko kilometara dugačkoj asfaltiranoj šetnici uz potok Vuger, ali i na nasipu s druge strane potoka te na trail putevima u obližnjoj šumi.

Prijave su već započele, pa ako živite na istočnom dijelu Zagreba i želite se pokrenuti ili nadograditi postojeću formu, tad je ovo baš dobra prilika. Ispunite obrazac i pričekajte da vam se jave treneri ili voditelj Omege.

Treninzi će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19 sati i trajat će oko sat vremena.

Ako se pitate zašto odabrati baš Omegu, tad postoji nekoliko važnih činjenica koje morate znati.

  1. Samo Omega ima grupu škole trčanja u Sesvetama. Taj dio Zagreba iz raznih je razloga u mnogočemu zapostavljen, pa i u tom dijelu rekreativnog sporta. Od 15. lipnja barem će se to promijeniti na bolje. Organizirano rekreativno trčanje stiže u Sesvete!
  2. Omega vrlo pažljivo bira trenere i od njih tražimo da rade u malim grupama, maksimalno 8 do 10 ljudi, kako bi se mogli u što većoj mjeri posvetiti svakom polazniku. To je super važno pogotovo za trkačke početnike.
  3. Iza nas je četiri godine iskustva i u tom vremenu kroz početne i napredne grupe na Jarunu i Savskom nasipu te u Maksimiru prošlo je gotovo tisuću ljudi. Među ostalima pripremali smo i nekoliko stotina djelatnika Hrvatskog Telekoma za nastup na najvećoj biznis utrci u regiji – B2Runu.
  4. U Omegi su kao treneri radili neki od najboljih hrvatskih trkača, poput legende domaćeg trčanja Drage Paripovića i Ande Tomaš, a savjetima je pomagala i naša olimpijka Marija Vrajić. Svi oni itekako su zaslužni za program rada i uspjeh škole trčanja.
  5. Omega je suorganizator Zagrebačkog proljetnog cenera na kojem svi polaznici i treneri škole trčanja imaju besplatnu startninu i super bogati startni paket. Po tome smo također jedinstveni u Hrvatskoj. Na utrci se skupi i po 800 rekreativaca.
  6. Omega je jedina škola trčanja u Zagrebu koja podržava Multisport karticu. Drugim riječima, ako ste preko tvrtke u kojoj radite dobili mogućnost korištenja Multisporta, tad samo u Omegi (uz sve ostale benefite koje omogućava kartica) s tom karticom možete trenirati trčanje.
  7. Omega svaki mjesec održava tzv. Omega trening utrku u duljini od 5 kilometara čija je primarna namjena provjera napretka svakog pojedinog trkača, a usput pripremimo i dobro druženje. Nerijetko, kad to vremenski uvjeti dopuste, druženje nastavljamo roštiljanjem.
  8. Omega je jedna od rijetkih škola trčanja koja nema određeni datum početka i završetka treninga, te ‘malu maturu’ na polumaratonu. Mi primamo trkače tijekom cijele godine i individualnim pristupom ih pripremamo za ulazak u neku od početnih ili naprednih grupa.

Razloga za dolazak u Omegu još je jako puno, ovi nabrojani su samo neki od najvažnijih. Uz sve to zajedno putujemo, družimo se i izvan termina treninga, vikendom organizirano odlazimo na Sljeme…

Na kraju, ako i niste sigurni je li trčanje za vas, dođite na trening, dva, tri… i sami se uvjerite jeste li na pravom putu ostvarenja svojih rekreativnih želja. Naravno, taj ‘probni rok’ vam nećemo naplatiti. Ako pak znate da je to – to, onda znajte i da je mjesečna cijena škole trčanja 130 kuna (jedna od nižih na tržištu).

Prijavnica za Sesvete (i sve druge lokacije) nalazi se na OVOM LINKU. Trebat će vam 14,8 sekundi da ju ispunite, a onda još par minuta da popričate s voditeljem Omege ili trenerom koji će vas nazvati. Oni su spremni za sva vaša pitanja vezana uz školu trčanja i trčanje općenito.

Odluči.

Trči.

Uživaj.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top