Magazin Trčanje
UtrkeTrčimo s volonterima veselu božićnu peticu kod Westgatea

Trčimo s volonterima veselu božićnu peticu kod Westgatea

Tek nas nekoliko dana dijeli od drugog izdanja Westgate Božićne utrke. U nedjelju popodne, ispred poznatog trgovačkog centra na zapadnom ulazu u Zagreb, ponovno će se skupiti nekoliko stotina rekreativaca i profesionalaca i trčati veselu božićnu peticu. Organizatori su pripremili i dječje utrke, bogate startne pakete i jednu pomalo neobičnu novost – kratku utrku za volontere.

‘Svi koji imaju bilo kakve veze s trčanjem i utrkama itekako dobro znaju koliko dobroga čine volonteri. Nije njihov posao samo dati vam medalju na kraju utrke, nego i brinuti da na okrjepnim stanicama uvijek ima vode, sokova, keksa ili voća, ovisno kako su to organizatori zamislili, paze i na promet, da slučajno na stazu ne zaluta neki neoprezni vozač automobila, oni itekako i čiste stazu… Njihova pomoć je nemjerljivo velika, pa smo im se htjeli na neki način odužiti organizacijom njihove mini utrke‘, kazao nam je Ante Živković, glavni organizator utrke.

Volonteri će trčati samo 100 metara, ali zato da svi imaju priliku pobijediti. Zgodna je to novost na Božićnoj utrci za koju je prijavljeno više od 600 ljudi.

‘Volonteri će dobiti startni paket i svoju medalju, a njihova utrka će startati tek kad i posljednji natjecatelj Božićne utrke prođe ciljem’, dodala je Helena Gleđa koja sa Živkovićem organizira utrku.

Podjela startnih paketa kreće u četvrtak u Running Gateu u Vlaškoj 129, a u njemu vas čeka odlična pamučna majica, ovisno o opciji startnog paketa i ruksak i trkačka majica dugih rukava, sponzorske sitnice i, naravno, novi broj magazina Trčanje.

Prijave su još uvijek otvorene na portalu utrka.com.

Neven Miladin

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top