who can do my homework for me how you write an essay books written by gary paulsen personal essay examples for highschool students live paper help immoral meaning essay
Magazin Trčanje
VijestiGarminov prvi pametni sat s AMOLED ekranom

Garminov prvi pametni sat s AMOLED ekranom

Tvrtka Garmin International predstavlja Venu – novi GPS pametni sat s iznenađujućim AMOLED ekranom i cjelodnevnim praćenjem brojnih zdravstvenih funkcija. S trajanjem baterije od 6 dana kao pametni sat te brzim punjenjem, Venu korisnici neće propustiti niti jedan bitni podatak.

‘S velikim oduševljenjem predstavljamo Garminov prvi pametni sat s AMOLED ekranom’, rekao je Dan Bartel, Garminov potpredsjednik internacionalne prodaje. ‘Venu će udahnuti živost boja u prikaze sata i animirane vježbe. Kako bi zadovoljili Garminove standarde, sve ovo je moguće bez žrtvovanja dužine trajanja baterije’.

Zdravi stil života

U Venu su ugrađene brojne funkcije za cjelodnevno praćenje zdravog života uključujući napredno praćenje sna s Puls Ox funkcijom, novim načinom praćenja udisaja i izdisaja, alarm na abnormalni srčani ritam, praćenje menstrualnog ciklusa, očitanje stresa s podsjetnikom na relaksaciju, praćenje hidratacije tijela i još mnogo toga. Inovativan način praćenja vlastite energije – Body Battery, omogućava trenutnu provjeru preostale energije što pomaže kod planiranja treninga, odmora ili spavanja.

Animirani i prilagođeni treninzi

AMOLED ekran novog Venu sata animacijom prikazuje više od 40 vježbi iz područja treninga snage, kardio treninga, joge ili pilatesa. Ove animirane vježbe jednostavne su za praćenje, a prikazuju pravilno izvođenje i tehniku svakog pokreta na zapešću korisnika. U satu se nalaze mnoge predefinirane vježbe, a dodatni treninzi mogu se naknadno preuzeti s Garmin Connect web aplikacije ili stvoriti svoj vlastiti trening. Bilo da trenirate za utrku na 5 km ili dulje dionice, Venu je kompatibilan s Garmin Coach aplikacijom čiji se besplatni trening planovi prilagođavaju vašem trkačkom cilju, a virtualni trener daje dodatnu motivaciju.

Fitness funkcije

S ugrađenim GPS-om, Elevate monitorom praćenja srčanog ritma na zapešću i više od 20 ugrađenih in-door i outdoor sportskih aplikacija koje uključuju i Pilates, Yogu, trčanje, plivanje, golf itd., Venu sat prepun je funkcija za raznolik i aktivni stil života. Ako trebate predah, Venu nudi strukturiranu tehniku opuštanja za bolji fokus i relaksaciju.

Napredno praćenje sna i disanja te Puls Ox funkcija

Kad dođe vrijeme odmora, napredni sustav praćenja sna procjenjuje lagani, duboki i REM stupanj spavanja. Nova funkcija praćenja respiratornih funkcija mjeri broj udaha po minuti dok Puls Ox prati zasićenje krvi kisikom. Kombinacija ovih podataka daje uvid u kvalitetu sna. Nakon buđenja, korisnik može pregledati svoju statistiku spavanja u Garmin Connect web aplikaciji i vidjeti da li mu je san dovoljno kvalitetan kako bi se idući dan osjećao odmorno i svježe.

Izgled, cijena i dostupnost

Venu ima ekran promjera 1.2”, a dostupan je u sljedećim kombinacijama hardware-a: crno sa zlatnim, svjetlo bež s roza zlatom, granitno plava sa srebrnom i crna s tamno sivom. Baterija će u načinu pametnog sata raditi do 6 dana odnosno 6 sati s uključenim GPS-om i slušanjem muzike. MPC se kreće između 2.750,00 kn i 2.950,00 kn ovisno o modelu sata.

Pametne funkcije za moderni tempo življenja

Venu je cijeli dan konektiran omogućujući cijeli niz pametnih funkcija koje uključuju sljedeće:

Obavijesti: Primajte pametne obavijesti za dolazne pozive, SMS poruke, poruke društvenih mreža, podsjetnik na obaveze iz kalendara i još mnogo toga. Korisnici s Android operativnim sustavom mogu odgovarati na tekstualne poruke direktno sa sata.

Muzika: Pohranite pjesme ili playliste direktno u sat uključujući i one s muzičkih servisa kao Deezer, Spotify i Amazon Music

Garmin Pay: Funkcija beskontaktnog plaćanja – korisnici mogu ostaviti gotovinu i kartice kod kuće. Garmin Pay može se koristiti na svim bitnijim naplatnim sustavima u svijetu uključujući i Hrvatsku gdje radi pomoću MasterCard i Revolute sustava. Za plaćanje nije potrebna kartica, niti telefon ili novčanik

Personalizacija je zabavna uz tisuće besplatnih izgleda ekrana, aplikacija i widgeta iz Garmin Connect IQ store aplikacije. Korisnici mogu čak postaviti i svoje vlastite fotografije kao pozadinu zaslona.

Kompatibilnost: Koristite Venu sa skoro svim pametnim telefonima (kompatibilno s Android i Apple uređajima)

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top