Magazin Trčanje
UtrkeBudi brz(a) i osvoji GoPro kameru na vrhu Zagrepčanke

Budi brz(a) i osvoji GoPro kameru na vrhu Zagrepčanke

Preda nama je osmo izdanje jedne od najneobičnijih utrka u gradu, Zagrepčanke 512 na kojoj stazu predstavljaju stepenice koje se protežu od prizemlja do 25. kata najviše poslovne zgrade u metropoli. Cilj je, naravno, taj nimalo lak zadatak odraditi u što kraćem vremenu. Dodatnu zanimljivost cijeloj priči daje mogućnost da se trči solo, u paru ili solo, ali – dvaput! Domišljato, zanimljivo i vrlo, vrlo izazovno.

Ono što bi moglo zanimati brojne rekreativce su vrijedne nagrade za najbrže koje je osigurao glavni sponzor Oglasnik. Dakle, najbolji muškarac i žena u Mega utrci kući će otići s medaljama, peharom i poklon bonom od 500 kuna te GoPro HERO7 White, dok će najbolji na utrkama Solo i Duo, uz već navedenu medalju, pehar i poklon bon, osvojiti Xiaomi Mi Band 4 sat i Xiaomi Mi True bežične slušalice.

Ako ste pomislili da nemate baš nikakve šanse osvojiti neku od tih nagrada, razmislite još jednom. Za razliku od pravocrtnog cestovnog trčanja, pa i traila, utrka stepenicama zahtjeva neke druge vještine i izdržljivost koji ne možete steći svakodnevnim treningom na Nasipu ili Jarunu. Zato, ako ste u proteklih nekoliko mjeseci radili treninge stepenicama i tabanali sljemenskim usponima, tad zaista imate šansu biti među najbržima.

Zanimljiv koncept utrke i atraktivne nagrade dosad su rezultirale velikim brojem plaćenih startnina, pa je dojam da bi se prijave mogle zatvoriti i prije krajnjeg roka, 4. prosinca. Prijavni obrazac nalazi se na web stranici utrke www.512.trcanje.hr.

Neven Miladin

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top