Magazin Trčanje
UtrkePrvog dana prosinca otvorite svoja srca!

Prvog dana prosinca otvorite svoja srca!

Samoborci će i ove godine pokazati kako imaju veliko srce, na humanitarnoj akciji Velika srca trče koja se održava u nedjelju, 1. prosinca sa startom u 10 sati ispred Centra za mlade Bunker u bivšoj vojarni Samobor.

Uključite se jer nema boljeg načina za započeti najljepši mjesec u godini!

Već šestu godinu uzastopno Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor organizira ovu akciju kojoj je cilj prikupljanje sredstava za pomoć djeci, štićenicima udruge Nova budućnost. Za organizaciju ove akcije Klub je nedavno nagrađen Nagradom Grada Samobora, što je najveće priznanje lokalne zajednice.

Od 10 do 14 sati dobrodošli su svi ljudi velikog srca da otrče koji krug dužine 720 metara, prošeću ili podrže akciju svojim skromnim doprinosom. Naime, svaki od sudionika akcije Velika srca trče svojim će prilogom, bez obzira na iznos i dužinu koju je pretrčao, osigurati nastup u utrci, a istrčanim krugom dodatno će doprinijeti povećanju iznosa koji će donatori uplatiti na žiro-račun Udruge.

‘Pozivamo sve sportaše, zaljubljenike u trčanje i sve ljude velika srca da nam se pridruže u što većem broju. Pozivamo i sve sportske klubove, udruge i društva koji kao ekipa žele nastupiti u nizanju krugova da sudjeluju u ovoj akciji. Prijave započinju u 9 sati’, kazali su nam organizatori i dodali:

‘Slatka iznenađenja pripremaju se za najmlađe sudionike utrke koji će ovom prilikom osjetiti radost darivanja i pomoći djeci kojoj je to najpotrebnije’.

Prošle godine sudjelovalo je 524 sudionika, uz 30-ak volontera, od kojih su neki sportaši, a neki građani željni pomoći. Ukupno su istrčana 5.524 kruga čime je prikupljeno najviše sredstava do sad. Donacijama sudionika prikupljeno je 16.885 kuna te 7.000 kuna u poklon bonu kontrolora letenja, koji su osigurali i božićne darove za svih 30 štićenika i tako udvostručili iznos prikupljen na samoj manifestaciji.

Pomozite nam da ove brojke budu još ljepše te da i ove godine uljepšamo Božić našim mališanima!

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top