Magazin Trčanje
Vijestiadidas SolarGlide tenisice za postizanje ciljeva na dugim trkačkim stazama

adidas SolarGlide tenisice za postizanje ciljeva na dugim trkačkim stazama

Kad ulaze u svijet sporta, trkači postavljaju ciljeve kilometar po kilometar. Nakon postignutih prvih 5 kilometara možda je teško pomisliti na to kako je moguće otrčati polumaraton ili maraton. Sa svakim novim ostvarenim ciljem trkači koračaju u nepoznato zbog čega se mnogi teško odlučuju izaći iz svoje komfor zone i pomaknuti vlastite granice. Ali, unatoč tome da ima dana kad bi sportaši odustali od duge trke jer su umorni ili nemaju motivacije, za uspjeh je bino prekinuti rutinu.

Trke na duge staze su važan sastojak uspješnog trkačkog treninga. Iako možda neki sportaši ne uživaju u njima, neophodne su za napredak. Trening za maraton ili polumaraton trebao bi uključivati trening na duge staze za što je izrazito važan tempo, trebalo bi trčati dovoljno sporo da se može održavati razgovor tijekom trke bez hvatanja daha.

Kako bi se mogli neometano fokusirati na napredak trkači žele najbolje što mogu dobiti od tehnologije tenisica za trčanje. Za početak bila bi im potrebna neutralna tenisica za trčanje koja će biti veoma udobna što je slučaj s adidas SolarGlide tenisicom iz SOLAR obitelji. Konstrukcija tenisice omogućava da se Ahilova tetiva prirodno pomiče uz FITCOUNTER tehnologiju dok uz TORSION SYSTEM srednji dio stopala dobiva bolju potporu uz stabilnost pokreta.

Prednji dio tenisice napravljen je po uzoru na tehnologiju koju je NASA koristila kod izrade rukavica na svemirskom odijelu koja omogućuje čvrstoću i preciznost. U srednjem sloju potplata nalazi se BOOST tehnologija koja pruža izvanrednu udobnost pri dodiru s podlogom i omogućuje povrat energije po principu – što se više krećete više energije vam se vraća uz što se nadopunjuje STRETCHWEB fleksibilan potplat koji omogućava bolje prianjanje u vlažnim i suhim uvjetima.

A kako si trkači mogu pomoći u trenucima tijekom duge trke kad se čini da je cilj nedostižan? Trebali bi sa svakim korakom biti zahvalni, uživati u pogledu koji se pruža, slaviti male pobjede tijekom trke, napraviti motivirajuću glazbenu listu, postaviti si dostižne ciljeve i uvijek se sjetiti da smo sa svakim korakom sve bolji.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top