Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 39 – Listopad 2019.

Broj 39 – Listopad 2019.

Službeno prvi jesenji broj u 2019. godini izlazi s naslovnicom najvećeg domaćeg nacionalnog maratona. Sredinom listopada održat će se 28. Zagrebački maraton, a na njemu će sudjelovati i članovi Udruge Inspiro, bivši pacijenti koji su prošli transplantaciju pluća. Njih 15-tak trčat će 10-kilometarsku stazu i čvrsto smo uvjereni da će zasluženo dobiti veliki pljesak navijača uz stazu. Upravo na tu temu objavili smo članak kojim otvaramo listopadski broj Trčanja.

Slijede priče Vesne Šimić na temu kako i zašto je počela trčati te Nikole Jurena koji je s petero djece i suprugom trčao i volontirao na Grawe noćnom maratonu. Riječ je o inicijativi PoKRENIMO dječju radost potekloj iz OŠ Čučerje koja je naišla na nevjerojatno dobar odjek među rekreativcima. Naime, klinci i njihova profesorica matematike, inače i sama rekreativna trkačica, već dvije godine volontiraju na utrci, učeći se vrijednosti pomaganja i volontiranja, a ove godine dobar dio njih je i trčao na jednoj od kraćih staza Grawe noćnog maratona. Ta priča zaslužuje puno više od samo jednog članka u jednom mediju.

Tihana Kunštek je brzinski evocirala ljetnu ugodu i napisala tekst na temu trčanja na Žirju. Ako ste se ikad zapitali kako izgledaju staze za trčanje i biciklizam na tom otočiću, evo svih informacija na jednom mjestu.

Nastavili smo i s predstavljanjem domaćih blogera. U novom broju predstavila se odlična mlada blogerica Margita Soldo i to s člankom Kako je počeo blog na mom laptopu.

Kad su u pitanju utrke, prošle i one koje tek dolaze, svakako valja naglasiti najave ponovno rekordno rasprodanog Zagrebačkog noćnog cenera i Božićne utrke koje će se 22. listopada održati ispred Westina te kratku priču Danijela Lacka na temu nedavno održanog Škojatlona.

Tu su i rubrike o nutricionizmu, recepti za finu klopu za trkače, tradicionalna rubrika Asje Petersen, ovog puta na temu ozljeda i njihove percepcije u društvu, te najava najnovijeg gadgeta iz majstorske radionice Garmina – fenixa 6.

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top