Magazin Trčanje
Škola trčanjaOdluči, trči, uživaj u Omegi

Odluči, trči, uživaj u Omegi

Omega škola trčanja je jedna od rijetkih škola u Zagrebu koja održava svoje treninge čak 6 dana tjedno pa je idealna za rekreativce koji imaju promjenjivo radno vrijeme ili ljude koji žele kombinirati termine i lokacije i tako održavati kontinuitet treninga. Već treću godinu upisujemo početnike, ali i one malo iskusnije trkače koji žele raditi s trenerima koji svojim znanjem i iskustvom jamče napredak.

U početnim i naprednim grupama polaznici imaju priliku brzo napredovati i ostvariti svoje trkačke ciljeve. Bez obzira imate li natjecateljske afinitete ili se samo želite rekreirati i održavati formu, u Omegi ima mjesta za svakoga. Program i plan treninga se razlikuje od ostalih škola trčanja, jer se u Omegi ne nameću ciljevi, nego slušamo vaše. Treninge ne planiramo da kroz nekoliko mjeseci istrčite polumaraton, nego treninge prilagođavamo prema individualnim sposobnostima i mogućnosti napretka.

Treninzi se održavaju na tri zagrebačke lokacije; na Jarunu, Savskom nasipu i u Maksimiru.

Osim odličnih savjeta iskusnih trenera, jedna od glavnih odlika naših trenera je predanost prema trčanju i svim polaznicima Omega škole trčanja. Svaka lokacija ima glavnog i pomoćnog trenera i njihova zadaća je upoznavanje polaznika s tehnikama trčanja, preveniranje ozljeda i motiviranje.

U Omegi možete pronaći i puno više od treninga. Jako smo društvena škola pa nam je jedan od ciljeva spojiti naše trkače s različitih lokacija treninga kroz evente, roštilje, zajedničke odlaske na utrke i trening utrku koja se održava jednom mjesečno na jednoj od lokacija treninga. Omega trening utrka namijenjena je svim polaznicima Omega škole trčanja bez obzira jesu li početnici ili napredniji trkači. Cilj utrke je da svaki polaznik ima svojevrsni test brzine i izdržljivosti na utrci od 5 kilometara i tako prati svoj napredak iz mjeseca u mjesec. Imamo startne brojeve, ručno mjerenje vremena, okrjepu, mini nagrade za pobjednike….

Nedjeljama organiziramo odlazak na Sljeme na koji su pozvani i svi prijatelji, vaše obitelji i kućni ljubimci, te provodimo dan u dobrom društvu i u prirodi. Našim polaznicima osiguravamo i nižu cijenu startnina nekih utrka, organiziramo zajednički odlazak na utrke, tražimo povoljne vikend ponude za utrke ako ima interesa.

Omega škola Trčanja i magazin Trčanje početkom ožujka svake godine zajednički organiziraju Zagrebački proljetni cener na Savskom nasipu, a nastup na utrci je za sve članove Omege (i trenerski tim) besplatan. To osim nastupa na utrci (5 ili 10 km, štafeta) uključuje super bogati startni paket.

Ako ste u potrazi za promjenom, rekreacijom, stručnim trenerima i odličnim društvom vidimo se na treningu Omega škole trčanja. Učinite taj prvi korak, kontaktirajte nas i dogovorite svoj prvi trening.

Za upisnicu kliknite na crvenu lajnu usred teksta ili —> OVDJE ili nas kontaktirajte na [email protected] i 099/8763-347

———————————————————————

Termini treninga:

Maksimir: Treneri Nikola Rošić i Jurica Stančić

  • Utorak, četvrtak 19 sati, subota 9 sati

Jarun: Treneri Darko Krog i Leonard Plevnik

  • Ponedjeljak, srijeda, petak 19:30 sati

Nasip: Treneri Zoran Jozić i Leonard Plevnik

  • Utorak, četvrtak 19:30 sati, subota 8 sati

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top