Magazin Trčanje
UtrkeIronman natjecanje za klince i (mlade) dame u Poreču

Ironman natjecanje za klince i (mlade) dame u Poreču

Nakon super uspješne triatlonske utrke Plava Laguna 5150 Poreč Croatia iz serije Ironmana, vlasnici licence i organizatori te prestižne utrke pripremili su za početak kolovoza dva zanimljiva trkačka eventa, IronKids i IronGirl. Riječ je o specijaliziranim utrkama, prvoj za klince od 6 do 15 godina te drugoj za djevojke (i žene) starije od 16 godina, koje će se održati u čistom moru nedaleko središta Poreča i biciklističkim i trkačkim stazama Zelena resorta.

Klinci do 15 godina bit će podijeljeni u pet starosnih kategorija i duljina njihovih trkačkih staza ovisi upravo o kategoriji u kojoj nastupaju. Najkraća staza iznosit će 400 metara i na njoj će se natjecati budući Ironmani od 6 i 7 godina , a najdulja 2.000 metara, namijenjena teen generaciji od 14 i 15 godina. Kad je u pitanju IronGirl natjecanje, djevojke i dame morat će svladati izazov dug 3,6 kilometara.

Svi sudionici IronKids i IronGirl natjecanja dobit će vrijednu majicu i učesničku medalju.

Obje utrke održat će se 6. kolovoza, pa s obzirom na to da su u to vrijeme jadranske plaže pune turista, valja očekivati ludo dobru navijačku atmosferu. Odlična vijest je cijena startnine, samo 10 eura (nešto malo manje od 75 kuna), što jamči masovnost natjecatelja i dobru kompetitivnost. Naravno, utrke IronKids i IronGirls namijenjene su rekreativcima i služe kao promocija sporta, zdravog življenja i trkačke komponente najpoznatijeg triatlonskog natjecanja – Ironmana.

IronKids info:

Registracije: Na službenim Ironman stranicama

Podjela startnih paketa u hotelu Molindrio Plava Laguna:

  • kolovoza od 16 do 18 sati
  • kolovoza od 7 do 8 sati i od 15 do 17 sati

Starosne kategorije i duljina staze:

  • Od 6 do 7 godina – 400 metara
  • Od 8 do 9 godina – 800 metara
  • Od 10 do 11 godina – 1.200 metara
  • Od 12 do 13 godina – 1.600 metara
  • Od 14 do 15 godina – 2.000 metara

IronGirls info:

Registracije: Na službenim Ironman stranicama

Podjela startnih paketa u hotelu Molindrio Plava Laguna:

  • kolovoza od 16 do 18 sati
  • kolovoza od 7 do 8 sati

Starosne kategorije i duljina staze:

  • Djevojke starije od 16 godina– 3.600 metara

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top