Magazin Trčanje
UtrkeTrče li Slavonci brže od Dalmatinaca i Primoraca?

Trče li Slavonci brže od Dalmatinaca i Primoraca?

Najpopularnije regionalno poslovno – sportsko događanje HT B2run ove se godine održava četvrti put u Osijeku. U srijedu, 12. lipnja, s početkom u 18 sati, 1.005 trkača iz 89 kompanija trčat će osječko izdanje HT B2Run utrke u kojoj nema privilegiranih ni titula, već je naglasak na jačanju timskog duha i stvaranju radne okoline koja omogućuje ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Pravu pobjedu odnijet će oni kojima u fokusu ovog sportsko – poslovnog događaja nije samo sport već prvenstveno zabava, druženje, team building i drugi aspekti važni za poslovne uspjehe.

Nakon Splita i Rijeke i Osijek bilježi nevjerojatan interes za sudjelovanje na ovoj poslovnoj utrci čime i kompanije iz istočne Hrvatske dokazuju kako je trčanje postalo vrlo bitan element uspješne korporativne kulture.

‘Nakon odlične atmosfere koja je obilježila ovo najveće poslovno događanje u Splitu i Rijeci, došao je red na Slavonce. Dobar je osjećaj vidjeti zaposlenike koji uživaju sa svojim kolegama u kvalitetno provedenom vremenu van poslovnog okruženja i još mjesecima prepričavaju doživljaj. Na HT B2Run utrci trčati mogu svi, a tko ne može, dovoljno je prošetati se jer smo ovdje s ciljem izgradnje timskog duha i zajedništva unutar tvrtki’, rekao je Jurica Barać, organizator HT B2run utrke.

Od ove godine svi trkači sudionici poslovne utrke B2Run, pa tako i oni u Osijeku, sudjeluju u velikom HT trkačem humanitarnom izazovu – u onom gradu u kojem Garmin kao službeni Timekeeper HT B2Run utrke zabilježi najbrže prolazno vrijeme trkača Hrvatski Telekom će pokrenuti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva kroz besplatne edukativne radionice u gradskim knjižnicama.

Split je trčao prvi i postigao prosječno vrijeme od 29 minuta i 52 sekunde, Rijeka ima dvije minute zaostatka i vrijeme od 31 minutu i 1 sekundu. S obzirom na dobro poznati sportski duh Osječana vjerujemo da će se potruditi da budu brži, bolji i veći od drugih gradova!

HT B2Run staza u Osijeku duga je svega 5 kilometara, jednako kao i u drugim gradovima, a trčat će se na osječkoj Promenadi. Točnije, trčati će se trasom: VK Iktus – pješački most (Most Mladosti) – skretanje lijevo duž promenade – okret na kraju šumice – promenadom do Copacabane – nastavak prema cestovnom mostu (Most Franje Tuđmana) – spuštanje na promenadu uz bedeme Tvrđe – cilj VK Iktus. Prije same utrke prethodi zagrijavanje za sve trkače koje predvode licencirani treneri i profesionalci, a niti ove godine nakon utrke neće izostati zabavni program uz osiguranu hranu i piće za sve sudionike.

Iznimno u Osijeku, za razliku od drugih gradova u kojima se HT B2Run utrka već tradicionalno trči četvrtkom, HT B2Run ove će se godine trčati u srijedu 12. lipnja zbog proslave Sv. Ante, zaštitnika Osijeka koja se održava u četvrtak 13. lipnja.

Informacije o utrci dostupne su na www.b2run.hr.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top