Magazin Trčanje
UtrkeRegionalna elita stiže 13. srpnja na jarunsku Noćnu 10ku

Regionalna elita stiže 13. srpnja na jarunsku Noćnu 10ku

Lucia Kimani, Tamas Nagy, Ivan Dračar, Goran Murić, Domagoj Jakopović, Blaž Car Pavlic, Aleš Zver, Rok Puhar, samo su neka od imena koja su već potvrdila dolazak na novu noćnu utrku koja će se održati 13. srpnja na zagrebačkom Jarunu. Prema predviđanjima organizatora, već prvo izdanje Noćne 10ke trebalo bi okupiti 1.000 trkača i rekreativaca, a među njima i dosta djece.

‘Na Jarunu želimo pripremiti svojevrsni festival sporta i zdravih navika te profesionalne atletike. Glavna utrka bit će na 10 kilometara i imat će AIMS certifikat, a onima koji tek ulaze u svijet trčanja pripremit ćemo stazu od 1.200 metara. Bit će tu i utrke za djecu na 100, 200 i 400 metara i vjerujemo da nas na Jarunu čeka baš lijepa trkačka ljetna večer’, kazao nam je Ante Živković koji s Helenom Gleđom priprema utrku.

Taj poznati trkački dvojac već je neko vrijeme prilično posvećen organizaciji utrka, od mini lige u Zaprešiću i Westgate Božićne utrke, do Tesla Traila i sad Noćne 10ke.

‘Start i cilj će biti na otoku Hrvatske mladeži i tamo će zapravo biti i središte događanja. Već dosad su nam dolazak potvrdila neka od najvećih imena regionalne atletike, a kako sad stvari stoje, na utrci će nastupiti ljudi iz najmanje 12 država. Važno je napomenuti da smo radi sigurnosti limitirali broj sudionika na maksimalno 1.000 na svim utrkama, a kako se dosad već prijavilo gotovo 900 trkača, očito ćemo vrlo brzo morati zatvoriti prijave’, kazala nam je Helena Gleđa.

Prijave za utrku su otvorene na stranici utrka.com, a cijena startnine za 10-kilometarsku utrku iznosi 100 kuna, a za kraću dionicu 80 kuna. Startnine za dječje utrke iznose 40 kuna.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top