Magazin Trčanje
Utrke1422 trkača na HT B2Run utrci u Rijeci

1422 trkača na HT B2Run utrci u Rijeci

Nakon Splita i Rijeka srušila svoj rekord. Na Gatu Karoline Riječke najveću regionalnu poslovnu utrku istrčalo je 1422 trkača iz 108 kompanija

Nakon Splita i Rijeka je srušila svoj rekord! Rekordan broj trkača sudjelovao je na drugom ovogodišnjem izdanje poslovne utrke HT B2Run u Rijeci, krenuvši s Gata Karoline Riječke na utrku od 5 kilometara. I ovog puta su dokazali kako je ova manifestacija najveći team building i sportski poslovni događaj koji potiče druženje, povezivanje i bolju suradnju svojih zaposlenika.

Rijeka je tako četvrtu godinu za redom potvrdila svoj sportski duh koji je nadopunjen dobrom zabavom i sjajnom atmosferom. Nakon utrke, a prije početka zabavnog programa koji je organiziran za sve trkače, dodijeljene su u posebna B2Run priznanja na lokalnom nivou. Naime, iako primarno nema natjecateljski karakter, HT B2Run osigurao je priznanja za trkače u posebnim kategorijama.

Priznanje za Najkreativniji tim na riječkoj HT B2Run utrci osvojila su ‘tete čuvalice’ iz Dječjeg vrtića Rijeka koje su, po mišljenju stručnog kreativnog žirija, imale najbolji Facebook slogan ususret utrci. Priznanje za NajFIT tim za mala poduzeća dobili su M.A.I. Solutions d.o.o., za srednja poduzeća priznanje su dobili BKS Bank Ag – Glavna podružnica Hrvatska dok je priznanje za NajFIT veliko poduzeće dobila KD Vodovod i kanalizacija d.o.o. Rijeka.

Najbrža udruga/klub ove godine je Studentsko sportsko društvo Nautilus, najbrži obrt je Ured ovl. ing. el Damir Šiljeg, najbolje malo poduzeće na ovogodišnjoj B2Run utrci je Rijekaprojekt d.o.o.; najbrže srednje je Croz d.o.o. dok je priznanje za najbrže veliko poduzeće osvojio tim Centra za vozila Hrvatska dd. Podsjetimo, od ove godine u utrci mogu sudjelovati i zaposlenici obrta, udruga, klubova, tvrtke s jednim zaposlenim te strani državljani.

Uz priznanja koje se dodjeljuju na lokalnom nivou, nakon finalne utrke u Zagrebu bit će dodijeljena i priznanja na nacionalnom nivou koje se temelje se rezultatima svih četiri utrke zajedno, i to u kategorijama: najbrži trkač i trkačica, najbrža državna institucija, najbrža IT firma, najbrži proizvođač pića, najbrži proizvođač hrane, najbrži medijski tim, najbrži Mladi lavovi i najbolji navijački tim.

Od ove godine svi trkači sudionici poslovne utrke B2Run sudjeluju u velikom trkačkom humanitarnom izazovu – u onom gradu u kojem Garmin kao službeni Timekeeper HT B2Run utrke zabilježi najbrže prolazno vrijeme trkača Hrvatski Telekom će pokrenuti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva kroz besplatne edukativne radionice u gradskim knjižnicama. Split je trčao prvi i postigao prosječno vrijeme od 29 minuta i 52 sekunde. Rijeka na žalost nije uspjela biti brža od Splita i zauzela je drugo mjesto sa zaostatkom od oko dvije minute, točnije s prosječnim trkačkim vremenom od 31 minutu i 1 sekundu.

Iduća HT B2Run utrka održat će se u Osijeku 12. lipnja i već je sada rasprodana te su prijave već tjednima zatvorene. Posljednja stanica ovogodišnje HT B2Run utrke je u Zagrebu 3. listopada.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top