Magazin Trčanje
VijestiKilometri obojeni veseljem

Kilometri obojeni veseljem

U Hrvatskoj konačno imamo tvrtku koja objedinjuje neke od najslavnijih svjetskih brandova i uz dodatak svog dizajna stvara sportsku odjeću koja ‘vrišti’ bojama, fantastičnim linijama i oblikuje se u proizvode koji su u vrlo kratkom vremenu postali trkački Must have

Prije nekoliko mjeseci, bez velike pompe i reklame, na tržištu se pojavila nova tvrtka čiji su proizvodi namijenjeni rekreativnim sportašima, ponajprije trkačima i svima onima koji vole pilates, vježbanje u teretani, pa i jogu. Riječ je Sporticoolu koji je specifičan po vedrim bojama i odličnom dizajnu, pogotovo ženskih tajici. Taj osvježavajući pristup kombiniranju boja i linija vrlo brzo je pronašao svoju publiku.

Sporticool objedinjuje itekako poznate brandove FeelJoy i 2Skin iz Poljske, Anarchy Apparel iz Švedske te Eleven Sportswear iz Češke.

‘Svaki dizajn i brand je poseban na svoj način, ali zajedničke odlike su im zaista visoka kvaliteta materijala i izrade, čvrsti šavovi, moderan dizajn i proizvodnja unutar EU. I sama sam trkač rekreativac stoga znam da je kod odabira sportske odjeće, pogotovo tajica, važan faktor kvalitetan materijal koji je udoban u dodiru s kožom, koji je dovoljno čvrst da pruža potporu, a opet prozračan i odbija znoj. Još kad u taj miks ubacimo šareni dizajn i kroj koji naglašava figuru, kilometri postaju obojeni veseljem’, kazala nam je Martina Marton koja je doslovce zatrpana narudžbama.

‘Oduvijek sam voljela boje, šarenilo i veselje, stoga i ne čudi što sam svoj posao iz snova pronašla u prodaji i dizajniranju vesele sportske odjeće. U Hrvatsku uvozim brendove sportske odjeće koji su svoju popularnost već stekli u zemljama iz kojih dolaze, tako da očekujem da se naše i svjetsko tržište tek otvori i zaljubi u odjeću i dodatke koje nudimo’.

Martina je nedavno sudjelovala na 100 milja Istre i na jednoj od najtežih utrka u regiji imala priliku testirati svoje proizvode.

‘Ovogodišnja utrka bila je po svemu neuobičajena. Vremenski uvjeti bili su očajni, u prvih 40-tak kilometara nekoliko puta nas je oprala kiša, gazili smo po snijegu, bura nas je bacala sa staze i sve se to izmjenjivalo u početnih 10-tak sati natjecanja. Naravno, u takvim uvjetima uobičajena odjeća trkača i zaljubljenika u trail nije dovoljna za preživjeti, potrebne su tople jakne, podstave, nekoliko slojeva odjeće i slično. No, ono što je meni važno i na što sam ponosna, da je kompletna odjeća iz Sporticool ponude reagirala jako dobro na te uvjete. To znači da smo na dobrom putu razvoja i ponude’.

Neven Miladin

Premda se odjeća iz Sporticol ponude može pronaći u nekim od trgovina sportske odjeće, poput Run&Treka u Zagrebu, web shop sporticool.com ipak nudi najveću ponudu brandova i dizajna. Velika većina ponude odnosi se na žensku odjeću, no uskoro će shop biti dopunjen i muškim stvarima.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top