Magazin Trčanje
UtrkeTrčimo na Bundeku jer to nisu samo ženske stvari!

Trčimo na Bundeku jer to nisu samo ženske stvari!

U subotu, 25. svibnja, udruga SVE za NJU organizirat će na zagrebačkom Bundeku javnozdravstvenu akciju To nisu samo ženske stvari. Cilj akcije je podizanje svijesti u javnosti o važnosti prevencije ginekoloških karcinoma i pružanja sveobuhvatne podrške oboljelim ženama. Osim edukativnih sadržaja i prigodnog programa, središnja aktivnost su utrke u dvije kategorije; utrka na 800 metara startat će u 11:30 sati, a utrka na 4 kilometra krenut će točno u podne.

‘Želimo stvoriti zajedništvo bolesnica, stručnjaka, sportaša i svih građana koji žele doći i dati podršku. Osobiti pozivamo muškarce da nam se pridruže kako bismo naglasili važnost muškaraca kao podrške oboljelim ženama i pokazali da bolest žene nije samo ženska stvar’, kazale su nam organizatorice iz udruge SVE za NJU.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 10. svibnja na web stranicama Udruge, a startnina iznosi 70 kuna. Podizanje startnih paketa bit će na Centralnoj livadi na štandu SVE za NJU na dan utrke od 10 do 11.30 sati, no ako ne možete sudjelovati na utrci, a želite dati podršku, majicu možete naručiti preko e-mail adrese [email protected]. Sav prihod namijenjen je radu Centra za psihološku pomoć SVE za NJU.

Glavni partneri akcije su INA i Astra Zeneca, a akciju podržavaju Decathlon i Zagrebački atletski savez. Akcija se održava pod pokroviteljstvom Gradonačelnika Grada Zagreba.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top