Magazin Trčanje
UtrkeTrkačka groznica u Dioklecijanovom gradu

Trkačka groznica u Dioklecijanovom gradu

Istrčati utrku, zabaviti se u društvu kolega i na cilju se rashladiti ledenim pivom? Sve to očekuje sudionike splitske utrke HT B2RUN, koja će 25. travnja otvoriti nesumnjivo odličnu trkačko-poslovnu sezonu

Korak po korak stiglo nam je proljeće, a s njim i prva od četiri HT B2RUN 2019 utrke. Četvrtu godinu zaredom grad koji se diči svojom bogatom sportskom poviješću postat će domaćin događanja u kojem nema privilegiranih, titule i visina plaće sudionicima neće ni na startu niti na cilju donijeti nikakve povlastice a pobijedit će oni uistinu najbolji, odnosno u ovom slučaju najbrži. Ne zaboravimo, ipak je riječ o jednom od najvećih poslovno-sportskih izazova u Hrvatskoj i regiji!

S ovim se slaže i članica HT-ovog tima trkača za Split Viktorija Grdiša, koja broji četvrtu godinu sudjelovanja. Kaže da bi joj nadtrčati šefa predstavljalo veće zadovoljstvo nego dobiti povišicu jer novac dođe i ode, a zadovoljstvo nakon pobjede ostaje, a dalmatinski pristup utrci sažela je u dvije omiljene riječi – fjaka i dišpet:

‘Fjaka je svojevrsno stanje uma, ono kad ti je lijepo, al ti je sve teško. Nastupa s ovim toplim, sunčanim danima i nikad ne znaš kada će te uhvatiti, pa je bolje trčati ujutro ili navečer, a za vrijeme velike topline – prepustiti se fjaki. Međutim, važniji od fjake je dišpet. To je osobina koja leži u svakom dalmatinskom natjecatelju i jedan je od glavnih motivatora za izlazak iz fjake i prkošenje protivniku’, poručuje Viktorija.

Na utrci u Splitu, koja će se održati 25. travnja s početkom u 18 sati, bit će predstavljene nove kategorije prijava – Najbrži obrt, Najbrža udruga ili klub – broj sudionika nije limitiran, a prijaviti se mogu i strana poduzeća. U novoj kategoriji nagrada na nacionalnoj razini koja se dodjeljuju na kraju HT B2Run serije, priznanja i nagrade mogu osvojiti Najbrža državna institucija, Najbrža medijska kuća i brojni drugi. Tu je i nagrada za Najmotiviraniji tim, a ako sportski duh posustane, na pet kilometara dugu utrku duž splitske Rive zasigurno će vas potaknuti novi sponzor utrke Heineken s ponudom rashlađenog piva. Dodatni vjetar u leđa bit će i humanitarni karakter događanja, na kojem će glavni partner HT mjeriti najbrže prolazno vrijeme svih trkača, a u gradu koji zabilježi najbrže prolazno vrijeme svih trkača organizirat će se besplatan program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva.

Uhvatili ste se da nestrpljivo cupkate nogama i razmišljate gdje li ste zametnuli tenisice za trčanje? Niste jedini, jer se za HT B2RUN utrku do sada prijavilo više od 3.000 trkača, a broj raste iz dana u dan. Stoga ne oklijevajte i u nekoliko klikova na www.b2run.hr postanite dio najpozitivnije poslovno-sportske priče u Hrvatskoj!

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top