Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 33 – Travanj 2019.

Broj 33 – Travanj 2019.

Trideset i tri su mjeseca izlaženja magazina Trčanje iza nas. Prvi proljetni ovogodišnji broj krasi naslovnica na kojoj je Nikola Rošić, najmlađi finišer ultramaratona Zagreb-Čazma i trener u našoj Omega školi trčanja. Naravno, kako je uoči pripreme 33. broja Trčanja održan Zagrebački proljetni cener, tako smo i magazin ‘otvorili’ s kratkom pričom s utrke i mini foto galerijom na dvije stranice.

Slijedi odličan blogerski tekst Jasmine Sinanović, mlade dame koja je upravo na našoj utrci na Nasipu trčala svoju prvu zagrebačku utrku. Naravno da smo ponosni na njezine pohvale, no važnije od toga je da se priča o trčanju širi, da se ljudi povezuju i da se upravo kroz najvažniju sporednu stvar na svijetu (tko je rekao da je to nogomet) briše sve granice.

Siniša Mareković ovog je puta evocirao sjećanja na utrke koje su organizirane prije deset i više godine te ih usporedio s onima na kojima trčim danas. Njegov naslov Jesu li nekad utrke stvarno bile bolje? više je retoričkog smisla. Svako vrijeme donosi svoja pravila, svoje ideje, svoje sudionike… Odličan članak!

U novom broju prvi put objavljujemo i trkački horoskop. Autorica Tihana Kunštek pripremila je duhovit pregled svih astroloških znakova, pa eto prilike da procijenimo treba li se držati pisanja (odličnih) tekstova ili bi joj nova karijera trebala biti vezana uz astrologiju, tarot, magiju i slično.

Od najava utrka ovog puta izdvajamo Omiški polumaraton koji je na rasporedu 28. rujna i prvu utrku iz serije B2Run u Splitu.

Asja Petersen za novi broj Trčanja pripremila je tekst o zabludama oko trbušnjaka i pogreškama vježbača te posljedicama krivog odrađivanja vježbi. Stalna rubrika je i Nutricionizam, ovog puta tema je – voda, a predstavili smo i novo Garminovo čudo od sata iz MARQ kolekcije.

Uživajte!

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top