Magazin Trčanje
VijestiUhvati vlak za Berlinski maraton 2019.

Uhvati vlak za Berlinski maraton 2019.

Ako niste među sretnicima koji su izvučeni na lutriji za Berlinski maraton, uz Run Zagreb uvijek ima nade!

Berlinski maraton jedno je od najmasovnijih trkačkih događanja u svijetu na kojem je 2018. nastupilo više od 44,300 trkača. Naglasimo da ta brojka obuhvaća natjecatelje samo na maratonskoj dužini, dok je cjelokupni događaj uz natjecatelje na popratnim utrkama okupio nevjerojatnih 61,390 natjecatelja! Pa tko ne bi želio biti dio ove maratonske priče?

Istaknimo da je ove godine u Berlinu postavljen i novi rekord. Eliud Kipchoge otrčao je maraton za 2:01:39, oborivši za čak 1:15 minuta rekord Dennisa Kipruto Kimettoa iz 2014. godine.

Svi bi u Berlin

Za one koji možda ne znaju. Berlin Marathon dio je Abbott World Marathon Majorsa, a koji obuhvaća seriju od 6 velikih svjetskih maratona – Tokijo, Boston, London, Berlin, Chicago i New York. Berlinski maraton 2019. održat će se 29. rujna i bit će 46. po redu.

Za nastup na Berlinskom maratonu potrebno je prijaviti se i držati fige da vas izvuku na lutriji. Ako pak niste među sretnicima, još uvijek imate šanse otići na Berlinski maraton i to preko turističke agencije.

Run Zagreb tim kao prodajni partner Berlinskog maratona omogućuje vam da preko njihove turističke agencije ostvarite svoj trkački san.

I za Berlinski maraton 2019 pripremili su paket aranžman koji uključuje kotizaciju za utrku i smještaj u hostelu ili hotelu.

Samo 20 mjesta za utrku!

Razmišljate li o odlasku u Berlin prijavite se još danas jer za realizaciju aranžmana je potrebno 20 trkača, a broj prijava na utrku je također ograničen na 20!

Startninu nije moguće kupiti zasebno, već isključivo kao individualni paket-aranžman u kombinaciji s ponuđenim smještajem na bazi tri noćenja od 27. do 30. rujna 2019.

Cijena paket aranžmana po osobi u hostelu je 2.700 kn, odnosno 3.600 kn u hotelu. Oba smještajna objekta nalaze se na odličnoj lokaciji odmah pored Alexanderplatza.

Detalji o programu, dostupni su na stranici agencije.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top