Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 29 – prosinac 2018.

Broj 29 – prosinac 2018.

Ako je suditi po naslovnici, posljednji broj u 2018. godini posvećen je četveronožnim ljubimcima s kojima volimo trenirati i trčati na utrkama. Irena Smojver pokrenula je priču oko canicross trčanja u Hrvatskoj, pa smo s njom popričali na temu sportske discipline koja je u samo mjesec dana okupila nevjerojatno velik broj ljudi i pasa na zajedničkim treninzima. Usput rečeno, priča je tako dobra da uskoro kreće i ligaško canicross natjecanje!

Tradicija postoji da se štuje, pa tako tradicionalno u svakom broju Trčanja pišu Siniša Mareković i Asja Petersen. Mareković je ovog puta odabrao temu istezanja nakon treninga, dok je Asja razgovarala s našim poznatim nutricionistom Nenadom Bratkovićem.

Kratku priču o sudjelovanju na Dalmacija Ultra Trailu pripremila je Maja Urban, dok se Saša Đozić raspisao o svom prvom maratonu koji je nedavno istrčao u Ljubljani. Ludo dobra reportaža stigla nam je i iz New Yorka gdje je puno naših trkača trčalo najveći i najpoznatiji maraton na svijetu. Autor i maratonac je Erik Lukšić.

Šimun Cimerman priprema novu sezonu nadaleko poznate i vrlo uspješne Treking lige, pa eto, i on je pripremio članak o novostima koje nas očekuju u 2019. godini. Posebno dobre vijesti vezane su uz Velebit 100, jedva čekamo drugo izdanje te utrke!

Tijekom studenoga posjetili smo Beograd i sudjelovali na drugom najvećem maraton u Srbiji – Plavom krugu oko Ade. Odlično organiziranu utrku svakako preporučujemo svima. Trčite jedini svjetski maraton koji se organizira povodom Svjetskog dana dijabetesa i dajte potporu ljudima koji boluju od bolesti znanoj i kao tihi ubojica. Iduće godine, u studenome, bit će nova prilika.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top