Magazin Trčanje
UtrkeSvi u brege, starta nova sezona Samoborske zimske trail lige

Svi u brege, starta nova sezona Samoborske zimske trail lige

Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor i ove godine organizator je zimske trail lige, koja se održava u bajkovitom okružju Samoborskog gorja. Kao i proteklih godina, natjecatelje očekuju dvije lijepe, tehnički zahtjevne staze, duga na 15,7 km, kratka na 9,17 km te kratka rekreativna staza duga 5 km za rekreativce i nordijsko hodanje.

Prvo kolo održava se u subotu, 24. studenoga, a kroz 13 kola liga će trajati do 23. veljače kad se održava već tradicionalno Fašničko kolo (tko preživi, pričat će). Liga će se održavati svake subote u 10 sati, a start i cilj je ispred Lovačke kuće na Poljanicama.

Nakon istrčane utrke okrjepa je spremna u ugodnom ambijentu Lovačke kuće, a uz domaće specijalitete po posebnim ‘sportskim’ cijenama, očekuje vas i niz iznenađenja, između ostalih i zabavna tombola na svakom kolu. Prijave su moguće putem Stotinke, a dodatne informacije mogu se pronaći na Facebook profilu Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor.

Provedite zimu u Samoboru, uživajte u trčanju, domaćim specijalitetima i druženju!

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top