Magazin Trčanje
UtrkeVelika srca još brže trče!

Velika srca još brže trče!

Petu godinu uzastopno Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor organizira humanitarnu utrku Velika srca trče s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć djeci, štićenicima udruge Nova budućnost. Ono što je prije samo 5 godina bila tek dobra ideja, danas je utrka koja okuplja stotine trkača koji spajaju gušt trčanja s pomaganjem onima kojima je to zaista potrebno.

Utrka je na rasporedu u nedjelju, 2. prosinca, od 10 do 14 sati, a start će biti označen ispred Centra za mlade Bunker. Tradicionalno, trčat će se krugovi u bivšoj samoborskoj vojarni Taborec, a trkači će se moći prijaviti za utrku sat vremena uoči starta. Duljina jednog kruga iznosi 720 metara.

‘Pozivamo sve sportaše, zaljubljenike u trčanje i sve ljude velika srca da nam se pridruže u što većem broju. Pozivamo i sve sportske klubove, udruge i društva koji kao ekipa žele nastupiti u nizanju krugova da sudjeluju u ovoj akciji. Svima onima koji nemaju dovoljno samopouzdanja članovi Škole trčanja Samobor pomoći će da istrče ovaj humanitarni krug u svom idealnom ritmu, a uz partnerstvo s Centrom za mlade Bunker priprema se i zanimljiv blagdanski program koji će najviše veseliti djecu’, najavili su organizatori.

Osnovna ideja utrke je okupiti što veći broj trkača koji će istrčati što veći broj krugova, a sponzori će pružiti potporu doniranjem novca za određenu količinu pretrčanih krugova, odnosno kilometara. Osim nizanjem krugova trkači će moći doprinijeti uspjehu akcije plaćanjem startnine (prema svojim mogućnostima i željama) koja će u punom iznosu biti uplaćena Udruzi Nova budućnost.

‘Ove godine se vraćamo na originalnu ideju i potpuno humanitarni karakter, te će sudionici po završetku trčanja odrađene krugove sami prijaviti organizatoru. Dakle, neće biti organiziranog brojanja. Svaki od sudionika akcije Velika srca trče svojim će prilogom, bez obzira na iznos, osigurati nastup u utrci, a svakim istrčanim krugom dodatno će doprinijeti skupljanju više novaca za dječicu’, dodali su organizatori.

Neven Miladin

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top