Magazin Trčanje
VijestiSat koji odgovara svakom stilu života

Sat koji odgovara svakom stilu života

U današnjem užurbanom i aktivnom načinu života želimo uređaj koji će pratiti sve naše životne navike, ali i poboljšati one poput loše prehrane ili manjka sna. Ako ste jedan od onih koji su u potrazi za takvim uređajem, a ne želite da on bude velik i nezgrapan, Samsung Galaxy Watch je idealan za vas. Riječ je o pametnom satu koji prati vaše navike spavanja, kretanja i prehrane, a sve kako bi potaknuo zdraviji životni stil. Također, on donosi najbolje od Samsung Galaxy ekosustava, s dugotrajnijom baterijom, te bezvremenskim i personaliziranim dizajnom. A za potpunu slobodu, uskoro u Hrvatsku stiže i verzija s LTE povezivanjem, koja omogućava telefoniranje i slanje poruka bez povezivanja na telefon.

Pratite razinu stresa i ritam spavanja

Galaxy Watch pruža pravo zdravstveno iskustvo s novom funkcionalnosti za praćenje stresa, koja automatski detektira visoku razinu stresa i predlaže vježbe disanja. Isto tako, ovaj pametni sat prati i vaš ritam spavanja, uključujući i REM fazu, kako bi mogli prilagoditi svoje navike i spavati mirnije, duže i ugodnije. Galaxy Watch također pomaže u postizanju zdravstvenih ciljeva poput vježbanja. Galaxy Watch sadrži ukupno 39 vježbi, od čega 21 namijenjenu izvođenju u zatvorenom prostoru, omogućujući vam da prilagodite i promijenite svoje navike. Kao vaš osobni trener, ovaj pametni sat omogućuje da se usredotočite na vježbu, a može mjeriti puls i nadzirati čak šest različitih aktivnosti dok vježbate.

Budući da je zdrava, balansirana i redovita prehrana jednako važna kao i vježbanje, uz Galaxy Watch možete pratiti i unos dnevnih kalorija. Fotografirajte svoj obrok, a aplikacija Samsung Health će automatski očitati njegova nutritivna svojstva i tako bolje upravljati unosom kalorija na Galaxy Watchu.

Uvijek na vrijeme i sa stilom

Također, uz Galaxy Watch nećete imati potrebu pritiskati gumb kako bi vam on pokazao vrijeme. Zaslon ovog sata može biti uvijek uključen kako bi cijelo vrijeme mogli vidjeti koliko je sati. Uz dugotrajnu bateriju koja omogućava do tjedan dana korištenja, Galaxy Watch upravlja vašim pozivima i glazbom s baterijom koja je napravljena da traje.

Novi Galaxy Watch dolazi u dvije inačice i čak tri boje – srebrnoj, promjera 46 milimetara, kao i ponoćno crnoj i popularnoj ružičasto zlatnoj boji promjera 42 milimetra, a moguće ga je i dodatno personalizirati izborom boje remena koja odgovara vašem modnom izričaju ili raspoloženju.

Tags:

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top