Magazin Trčanje
VijestiElegantan mjerač aktivnosti s pulse ox senzorom i praćenjem energije

Elegantan mjerač aktivnosti s pulse ox senzorom i praćenjem energije

Garminov najatraktivniji mjerač aktivnosti do sada, ultra tanki vívosmart 4, kombinira pametne funkcije sa stilom, a dostupan je u više boja s metalnim naglascima srebrnog, zlatnog i ružičastog zlata. Vívosmart 4 prikladan je za bazen i tuš te ima i do 7 dana trajanje baterije između punjenja

U potrazi ste za mjeračem aktivnosti? Predlažemo vam vívosmart 4, novi tanki, pametni mjerač aktivnosti s pulse ox2 senzorom na zapešću tvrtke Garmin. Zahvaljujući ovom senzoru znat ćete kolika vam je razina zasićenosti kisika u krvi noću kako biste bolje razumijeli svoju kvalitetu sna. vívosmart 4 također dodaje u odnosu na svoje prethodnike Body Battery funkciju za praćenje energije koja procjenjuje rezerve tjelesne snage, omogućujući vam da znate optimalno vrijeme aktivnosti i odmora. Body Battery vam je 90? Nadmašite svoj prošli rezultat! Pali ste na 20? Bolje je usporiti.

‘Kvaliteta spavanja igra ključnu ulogu u vašem cjelokupnom tjelesnom zdravlju’, rekao je Dan Bartel, potpredsjednik Garmin globalne prodaje. ‘Loša kvaliteta sna može doprinijeti razvoju značajnih kroničnih stanja. Sa svojim tankim dizajnom, vívosmart 4 je udobno nositi noću, a funkcija impulse ox pruža korisnicima informacije koje mogu koristiti za poboljšanje zdravlja’.

Osim funkcije pulse ox, vívosmart 4 sadrži Garminovo novo napredno praćenje sna koje procjenjuje lagane, duboke i REM faze spavanja, zajedno s kretanjem tijekom cijele noći. Po buđenju, možete pregledati statistiku spavanja u aplikaciji Garmin Connect Mobile.

Garminov najatraktivniji mjerač aktivnosti do sada, ultra tanki vívosmart 4 kombinira pametne funkcije sa stilom, a dostupan je u više boja s metalnim naglascima srebrnog, zlatnog i ružičastog zlata. Vívosmart 4 prikladan je za bazen i tuš te ima i do 7 dana trajanje baterije između punjenja.

Inovativna funkcija Body Batery praćenja energije tijela omogućuje vam vidjeti u svakom trenutku razinu energije tijela, što može pomoći pri rasporedu vježbi, odmoru i spavanju. Koristeći kombinaciju podataka prikupljenih od stresa, varijabilnosti otkucaja srca (HRV), spavanja i aktivnosti, viša razina baterije tijela ukazuje na optimalno vrijeme za aktivnošću, dok niža sugerira da je vrijeme za odmor. Funkcija Body Battery pomaže u osmišljavanju uzoraka, pokazujući kako ponašanje i aktivnosti posljednjih nekoliko dana utječu na emocionalno stanje u određenom trenutku.

vívosmart 4 dolazi s potpuno novim dizajnom s novim Elevate senzorom otkucaja srca na zapešću, novim upozorenjima za neočekivane otkucaje srca, VO2 max i aktivnostima za šetnje, vožnje, vježbe snage, bazensko plivanje, jogu i drugo. Tu je i cjelodnevno praćenje stresa i nova funkcija podsjetnika za opuštanje koja predlaže da odvojite trenutak za rutinsko disanje kada je prepoznata povišena razina stresa. Lako je ostati povezan uz  mogućnost provjere vremena, kontrole glazbe, primanja pametnih obavijesti s vibracijskim uozorenjima, uz funkciju ‘pronađi svoj telefon’ te pristupiti obavijestima društvenih medija, pa čak i odgovarati na poruke s unaprijed postavljenim tekstom (samo Android).

Redizajniran Garmin Connect omogućuje još jednostavnije biti bolji nego jučer sa šarenim karticama aktivnosti koje korisnicima pružaju uvid u najznačajnije statistike. Jednostavno se pomaknite prema dolje da biste usporedili današnje rezultate s prošlim ili dodirnite detaljne informacije. Aktivnosti i ostale statistike koje bilježi uređaj prikazani su živopisnim detaljima prilagođenim i filtriranim podacima kako bi korisnik vidio najbitinie za svoje ciljeve. Možete se povezati s prijateljima i obitelji kako biste motivirali jedni druge, pridružili se izazovima, sudjelovali u prijateljskim natjecanjima i osvojili šarena nova Garmin Connect priznanja kada se ciljevi dostignu.

vívosmart 4 dolazi po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.090,00 kn u nekoliko modernih boja i opcija okvira/kopča, uključujući: ljubičastu s okvirom boje ružičastog zlata, sive boje sa srebrnim okvirom, azurno plavo s srebrnim okvirom i crne boje s okvirom boje granita. Za više informacija o vívosmart 4 mjeraču aktivnosti posjetite Garmin.com/vivo.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top