write essay online free how do you write a research paper in apa format queen nefertiti essay sample business plan for child care center human development research paper topics what does professionalism mean to you essay
Magazin Trčanje
UtrkeTrčite u Šibeniku u čast velikog košarkaškog Mozarta

Trčite u Šibeniku u čast velikog košarkaškog Mozarta

Šibenik je 2016. godine slavio 950 godina od spomena imena Šibenik i tada je prvi put, na rođendan Dražena Petrovića, 22. listopada, održana utrka Šibenskih deset i Draženova četvorka. Događaj prepun simbolike i znamenitosti. Start sa šibenske rive, neposredno uz more, u Draženovom gradu koji se zadnjih godina vrlo brzo i kvalitetno razvija, staza prolazi kroz samo središte grada, tik uz Baldekin i legendarno košarkaško igralište.

Na programu su dvije dionice – klasična na 10 km – i posebna Draženova četvorka u skladu s brojem kojeg je Dražen nosio u Šibenki i reprezentaciji. Start 3. Šibenskih deset je u 11 sati, a s istog mjesta u 12:30 kreće Draženova četvorka. Prije glavnih utrka na rasporedu su utrke osnovnoškolaca od 1. do 4. razreda te vrtićke djece.

Sve se odvija na šibenskoj rivi, u subotu, 20. listopada, uz bogati startni paket za sve sudionike koji uključuje i jedinstvenu majicu utrke s Draženovim likom – ove godine u dresu Reala. Kao i prethodne dvije godine, utrku cijeli dan krasi odlična atmosfera i druženje, a najbolje očekuju i nagrade.

Prijave su otvorene na portalu Utrka.com i do ponedjeljka 24. rujna 2018. još su moguće rane prijave. Sve ostale informacije možete pronaći na službenoj stranici utrke.

Foto sibenik.run

leave a reply

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top