black consciousness essay feasibility study vs business plan small business retirement plans comparison sampling procedure in research paper in this paper or on this paper homework is important
Magazin Trčanje
Vijesti42,2: Krećemo s Akademijom!

42,2: Krećemo s Akademijom!

Stiže nam početak Jesenske škole trčanja u organizaciji 42.2 Running academy škole trčanja. Najbolji period godine kao stvoren za prve trkačke korake i brušenje forme. Koliko se to čini teško i neizvedivo? Baš i ne. Uz malo volje možemo što želimo!

Jesenski, zimski i proljetni period su najbolja godišnja doba za treninge trčanja na otvorenom. Trajanje jesenske škole trčanja bit će od 10. rujna ove godine do 17. ožujka 2019. s finiširanjem na 4. Zagrebačkom proljetnom polumaratonu. Početkom rujna, točnije 8. i 9. rujna, povodom početka jesenske škole trčanja, pozivamo vas na  službenu promociju ispred Arena centra u Zagrebu od 16 do 21 sati. Okušajte se u utrkama na 422 metra ili trčanju na pokretnoj traci i osvojite vrijedne poklone naših sponzora. Svi sudionici aktivnosti moći će po završetku istih napraviti mali sistematski pregled pod budnim okom sponzora Poliklinike Kvarantan. Upoznajte naše trenere i saznajte sve što vas zanima vezano za upise i samu školu trčanja.

Startamo s 10. rujnom u 19 sati na Savskom nasipu kod Boćarskog doma. Kao što smo već rekli, ovo NIJE još samo jedna škola trčanja. U 42.2 Akademiju trčanja mogu se prijaviti početnici i napredni trkači, te djeca od 14 do 17 godina uz suglasnost roditelja. Budite redoviti na treninzima i imajte priliku sudjelovati na nenajavljenim sportskim aktivnostima za vrijeme treninga trčanja. Po završetku svakog treninga očekuju vas tombole u kojima ako imate malo sreće možete osvojiti proizvode naših sponzora.

Na Nasipu će vas dočekati ekipa kineziologa i trenera kondicijske pripreme sportaša uz našu mobilnu svlačionicu. Trenerski tim vas očekuje  spremno  da bi vam prenio svoje znanje i iskustvo te bio uz vas svaki korak. Naoružajte se dobrom voljom i motivacijom te krenite u nove izazove! Prijave za 42.2 akademiju trčanja su otvorene na web stranici www.422.hr, stoga napravite prvi korak koji će vam promijeniti život.

Igor Špoljarić

Tags:

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top