Magazin Trčanje
UtrkeG-Drive štafetni polumaraton: Ekipna zabava sarajevskim ulicama

G-Drive štafetni polumaraton: Ekipna zabava sarajevskim ulicama

U nedjelju, 16. rujna s početkom u 9 sati, u Sarajevu održat će se treći po redu G-Drive štafetni polumaraton namijenjen timovima u sastavu od tri osobe. Osnovni cilj G-Drive štafetnog polumaratona je omogućiti što većem broju sudionika da osjete spektakularnu atmosferu kakvu samo trkači znaju napraviti tako što će u timu od troje istrčati distancu dugu 21,1 km. Članovi štafetnog tima će trčati 9, 6 i 6.2 kilometra, te tako zajednički istrčati polumaraton te dobiti vrijednu finišersku medalju i druge poklone na cilju. Trasa trke prati polumaratonsku trasu koja prolazi kroz najljepše dijelove Sarajeva i promovira kulturno-povijesno naslijeđe i turistički potencijal grada.

G-Drive štafetni polumaraton idealan je za team building radnih kolega, obitelji, prijatelja ali i odličnu zabavu. Kako je polumaratonska distanca na štafetnom polumaratonu podijeljena na tri dijela, treniranje za ovu trku je manje intenzivno nego za individualni polumaraton što utrku čini otvorenom i dostupnom mnogo većem broju rekreativaca.

Generalni sponzor i ovogodišnjeg izdanja ove atraktivne i zabavne utrke je kompanija Gazprom koja već tri godine podržava zdrav životni stil i trčanje. Tome svjedoči i učešće od čak 10 štafetnih timova iz te kompanije, što je ujedno i najveći broj prijavljenih timova iz jedne kompanije na ovogodišnjoj trci.

‘Zahvalni smo kompaniji Gazprom, te svim ovogodišnjim partnerima jer su nam omogućili da zajednici i sudionicima ponudimo još više na sportskom, ekonomskom i društveno odgovornom aspektu. Konkretno G-Drive štafetni polumaraton je i prošle godine predstavljao veliku atrakciju za građane Sarajeva, a radi se o događaju koji tek treba doživjeti pravi rast i procvat jer je potrebno nekoliko godina da se javnost i trkačka zajednica naviknu i na ovu manifestaciju. Cilj nam je da utrka prati već ostvareni rast i dosegne  330 timova, tj. Oko tisuću sudionika za tri godine. Štafetni polumaraton je također veliki hit za kompanije i dosta ih je već prijavilo svoje timove. Sretni smo jer kao lider u omasovljavanju rekreativnog trčanja imamo priliku dodatno promovirati aktivan i zdrav život u BiH, te još većem broju naših gostiju omogućiti da osjete draži Sarajeva i ljepotu trase’, izjavio je Erol Mujanović, direktor Udruženja Marathon Sarajevo.

Prijave za G-Drive štafetni polumaraton i 12. Sarajevo Sberbank polumaraton otvorene su do 10. rujna. Iz Udruženja Marathon pozivaju sve trkače da što prije finaliziraju svoje prijave s obzirom na to da je limit za neke od utrka gotovo popunjen.  Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem službene web stranice Udruženja Marathon, a dodatne informacije mogu se pronaći na Facebook stranici NGO Marathon Sarajevo.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top