Magazin Trčanje
UtrkePakoštanska slatko-slana avantura

Pakoštanska slatko-slana avantura

Ako se smatrate plivačem, trkačem, pustolovom, rekreativcem ili ste sve to u jednoj osobi, onda je sudjelovanje na Škojatlonu prava prilika da uživate. Riječ je o prvom izdanju zanimljive swim trek utrke koja će se održati između tri pakoštanska škoja. Start je u Pakoštanima, 1. rujna, u 15:15 sati, a utrka se sastoji od trkačko-plivačkog natjecanja koje povezuje Sv. Justinu, Veli Školj i Babuljaš, tri slikovita otočića pred samim ulazom u pakoštansku luku.

U kombiniranom ritmu trčanja i plivanja utrka povezuje Sv. Justinu, otočić koji je sa svojom kapelicom postao zaštitni znak Pakoštana, Veli Školj koji se sa svojom vršnom gradinom zaštitnički nadvio nad mjestom te Babuljaš, koji upotpunjuje ovaj otočki niz. Startni i završni trk prolaze kroz samo središte Pakoštana i njegovu dugačku rivu, dok su dionice na otočićima kratke, izazovne trail minijature.

U sklopu Škojatlona održavaju se dvije utrke, a na vama je da odaberete onu koja više odgovara vašim sposobnostima, ukusima i apetitima. Slatka avantura pretpostavlja stazu od 2,4 kilometra – 1,4 kilometra trčanja i 1 kilometar plivanja, dok je Slana avantura malo zahtjevnija, pa je u ukupno 4,8 kilometara sadržano 2,8 kilometara trčanja i 2 kilometra plivanja.

Startnine za natjecanje nema, a više informacija o prijavama i samoj utrci možete pronaći na web stranici Škojatlona.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top