Magazin Trčanje
VijestiOXX Sport – bezalkoholni Radler za trkače

OXX Sport – bezalkoholni Radler za trkače

OXX Sport idealan je napitak kod napornih treninga za profesionalne ili amaterske sportaše, rekreativce, ali i za sve povremene sportaše u svim aktivnim životnim situacijama. Ovo ukusno bezalkoholno pivo s dodatkom izotonika, pruža vrijedne sastojke tijelu, a istodobno je osvježavajući i prije svega ukusan napitak – ne samo u sportu.

Svaki aktivni sportaš zna da su sport i piće nerazdvojivi. Kod svake sportske ili druge aktivnosti naše se tijelo znoji – te se tada iz tijela gube tekućina i minerali, tako da više nije nikakva novost da se sportašima preporučuje korištenje sportskih napitaka kod treninga koji traju duže od jednog sata.

Prilikom velikih napora sportaši trebaju brzu nadoknadu tekućina, te opskrbu ugljikohidratima, kako bi se održavale normalne razine šećera u krvi. Naše ih tijelo najbolje nadoknađuje kada tekućina koju pijemo ima istu koncentraciju otapala kao i krv koja je izotonična. Zato je pivovara Gold Ochsen osmislila ovo inovativno izotonično piće OXX Sport.

Kako se OXX Sport uklapa u priču o trčanju
Zahvaljujući našim stručnjacima i dugogodišnjoj tradiciji u proizvodnji piva, uspjeli smo stvoriti ovu inovativnu mješavinu pića. Priredili smo vam osvježavajući izotonični i nisko kalorijski napitak, koji puno bolje umanjuje žeđ od ostalih tradicionalnih izotoničnih pripravaka.

OXX sport je mješavina 50 posto našeg najboljeg bezalkoholnog piva i 50 posto nisko kalorijske limunade, s pet dodanih vitamina. Ova kombinacija sastojaka osigurava brzu opskrbu tijela tekućinama, elektrolitima i važnim vitaminima. Osim toga, OXX Sport nije previše slatkog okusa, ali izvrsne voćne limunske note.

Ukusan, dinamičan i aktivan
Ideja o pokretanju ovakvog sportskog napitka dolazi iz redova stručnjaka njemačke pivovare Gold Ochsen, gdje je pivovara prije četiri godine predstavila ovo sportsko piće, koje je u međuvremenu još dorađeno na kvaliteti okusa, ali i samog izgleda. Dok god se novi proizvod pivovare Gold Ochsen ne bi mogao idealno prezentirati u svom funkcionalnom i trgovačkom obliku, odgovorni nisu ništa ostavili slučaju. Na planu su bili brojni pokušaji miješanja, analiza i kušanja napitka, dok to nije dovedeno do konačnog idealnog sastava. Isto vrijedi i za sami izgled novog sportskog napitaka.

Na temelju svih tih OXX dionica, OXX Sport sada odlično izgleda u posebno izrađenoj smeđoj boci, s elegantnom crnom etiketom. Dodat je praktični zatvarač koji omogućuje jednostavno otvaranje pilingom, kako se sportaši ne bi morali dodatno opterećivati nepotrebnim radnjama.

Na vama je samo da nam se pridružite u ispijanju ovog odličnog napitka, koji osim osvježenja pruža i dodatni spin za postizanje boljih sportskih rezultata.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top