Magazin Trčanje
NaslovniceBroj 22 – svibanj 2018.

Broj 22 – svibanj 2018.

Svibanj je tradicionalno mjesec Wings for Life utrke na kojoj se magazin Trčanje ove godine dijeli drugi put uzastopno. Riječ je o najbrojnijoj utrci u čijem se startnom paketu može pronaći magazin, prošle godine sudjelovalo je 8.000 trkača, a ove godine u Zadru trči 8.500. Upravo zato je dio svibanjskog broja posvećen jednoj od najpoznatijih humanitarnih utrka na svijetu. Ove godine, u suradnji s hrvatskim Red Bullom, pripremili smo priče o volonterima, trkačima, ali i onima radi čijih se zdravstvenih problema i održava utrka.

Osim Wings for Life spektakla, u novom broju objavili smo i kratak osvrt Maje Urban na 100 milja Istre, priču Marije Vrajić koja je još jednom sudjelovala na utrci od Zagreba do Čazme, Bojan Mušćet napisao je odličan članak o svom prvom maratonu koji je nedavno istrčao u Rimu, a Erik Lukšić pripremio je zanimljiv tekst o putovanju u Budimpeštu s ekipom ISTRun i sudjelovanju na tamošnjem velikom polumaratonu.

Siniša Mareković objavio je članak na temu jedne mnogima nepoznate humanitarne utrke koja je pripremljena u samo nekoliko dana i održana na zagrebačkom Savskom nasipu. Bilo je to u ono vrijeme velikih poplava u Gunji i okolici 2014. godine. Redovita suradnica magazina, instruktorica i edukatorica Fitnesa, Asja Petersen pripremila je tekst na temu djece i rekreacije, a tu je i kratki osvrt na prvi istrčani polumaraton troje rekreativaca iz Omega škole trčanja.

Dakako, ima tu još opširnijih i kraćih tema, preporuka i zabavnog štiva. Uživajte!

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top