project paper example how to write an essay conclusion easy photo essay ideas personal essay examples for highschool students best term paper writing service math solve your own problems
Magazin Trčanje
UtrkeNastavlja se Homo si teć: U subotu starta Molo longo Trk

Nastavlja se Homo si teć: U subotu starta Molo longo Trk

Utrkom po riječkom lukobranu Molo longo trk, koja se trči u subotu 14. travnja, nastavlja se 22. festival sporta i rekreacije Homo si teć. Popularna šetnica, koju brojni građani Rijeke i inače koriste za rekreaciju, postaje tako 6-kilometarska trasa na kojoj će se prijavljeni trkači natjecati za vrijedne nagrade Intersporta i originalne pehare, izrađene od strane profesora Akademije primjenjene umjetnosti Sveučilišta u Rijeci.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do petka 13. travnja u ponoć putem službene stranice www.rijeka.run ili do 9 sati ujutro na licu mjesta. Start je u 10 sati, dok se proglašenje pobjednika očekuje u 12:30 ispred zgrade putničkog terminala.

Molo longo trk izvrsna je uvertira u završni tjedan festivala, u kojem nas očekuje predstavljanje brojnih sportskih klubova i udruga na Korzu te Gatu Karoline Riječke, edukativno natjecanje za osnovnoškolce Moja Rijeka te veliko finale s čak 7 utrka, zabavnim programom i prodajno-promotivnim sajmom sportske opreme.

Vrijedi podsjetiti i na humanitarnu akciju Trčim i pomažem: kupnjom Homo si teć majice na štandu na Korzu ili u jednoj od Intersport trgovina u Rijeci, Labinu, Puli, Rovinju, Crikvenici i Zagrebu donirate 5 kuna za Sportski savez osoba s invaliditetom grada Rijeke. Dostupne su i silikonske narukvice uz minimalnu donaciju od 10 kuna, sav prikupljeni iznos namijenjen je također spomenutom savezu.

leave a reply

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top