Magazin Trčanje
UtrkeJeste li spremni za novo izdanje Cajtnota?

Jeste li spremni za novo izdanje Cajtnota?

Travanj nam donosi treće i specijalno izdanje Cajtnot izazova – najzabavnije avanture gradskim ulicama na kojoj sudionici rješavajući maštovite pitalice otkrivaju grad Zagreb. Rezervirajte 20. travnja za novi Cajtnot 80-te powered by Medvedgrad!

Posebno izdanje najzabavnije gradske avanture je pred vratima! Ovoga puta Cajtnot izazov vas vodi u osamdesete! Izvucite stripove, ploče, stare fotke, pikule i posebna izdanja Poleta iz naftalina i započnite s pripremama. Vrijeme je za nove pitalice i još više zabave!

Run Zagreb ekipa priprema nam novo iznenađenje na zagrebačkim ulicama. Oni koji su do sada već sudjelovali u Cajtnot izazovu, samo će vam potvrditi kako vas očekuje odlična zabava i da je otkrivanje Zagreba na ovaj način jedinstveni doživljaj.

Ok, a što je to Cajtnot?

Cajtnot je pravi izazov, interaktivna gradska tura. To je avantura gradskim ulicama kroz koju se na aktivan način upoznaje grad Zagreb, a sve u društvu prijatelja jer se nastupa u dvočlanim timovima. Cajtnot vas vodi kroz zagrebačku povijest, otkriva skrivene kutke, golica vašu maštu, budi u nama istraživače, uči nas, daje osjećaj timskog duha, diže iz fotelje i potiče na kretanje.

Odmakom od klasičnih utrka u kojima uvijek pobjeđuju najbrži, Cajtnot je sasvim drugačiji koncept koji daje priliku svima. Biti najbolji ovdje znači odgovoriti točno na što više maštovitih pitalica složenih u stihove. Kako i samo ime izazova kaže – ‘u cajtnotu ste’ tj. limitirani ste vremenom, a u ovom slučaju to je dva sata unutar kojih treba riješiti što više zadataka i vratiti se u cilj. Timovi zadatke dobivaju tik prije samog starta i pitalice su strogo čuvana tajna.

Na prošlom Cajtnotu timovi su tražili vještice, otkrivali sastojke finih sendviča, brojali šišmiše i okidali selfije. Ovaj Cajtnot organizira se u suradnji s Pivovarom Medvedgrad i vodi nas u Zagreb u osamdesetima.

Zabava u cilju!

Specijalno izdanje Cajtnota startat će 20. travnja u 18 sati iz Pivnice Medvedgrad, Ilica 49, a izazov završava na Strossmayerovom trgu uz veliki tulum koji vam priprema partner utrke Pivovara Medvedgrad. Očekuje vas promocija piva Novi val i koncert Jurica Pađen & Aerodrom. Ovakva zabava se ne propušta!

Prijave za Cajtnot su u tijeku, a broj timova je ograničen. Sve detalje oko Cajtnot izazova potražite na Facebook stranici eventa ili na web stranici Run Zagreb.

Posebna SightRun tombola za sudionike Cajtnota

Za sve one koji se prijave na Cajtnot ekipa je organizirala i posebno vrijednu tombolu. Kako biste sudjelovali u istoj, do 19. travnja morat ćete skinuti SightRun aplikaciju i proći bilokoju od dostupnih tura u njoj. Reći ćemo vam samo da se među sponzorima nalaze i Pivovara Medvedgrad, LifeClass Terme Sveti Martin, Kotanyi, Freewa, RunTrek, Zagreb 80’s Museum, Memorijalni centar Dražen Petrović, Karting Arena Zagreb i Escape Room Zagreb, Hemmens Hammock, HangItRunner te Atletski klub Sljeme.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top