Magazin Trčanje
UtrkeTrkački party u Stella Marisu: Noćna utrka i zabava za sve od 4 do 104 godine

Trkački party u Stella Marisu: Noćna utrka i zabava za sve od 4 do 104 godine

Kalendar domaćih utrka od ove će godine biti bogatiji za jednu zabavnu noćnu trku koja će se početkom lipnja održati u Umagu. Riječ je o prvom izdanju Umag night RUN-a, istovremeno i prvoj noćnoj utrci na području sjeverozapadne Istre, koje će se održati 9. lipnja, a namijenjeno je prvenstveno rekreativcima i trkačkim početnicima. Dvije lagane staze od 5 i 10 kilometara sigurno će biti pune domaćih i stranih ljubitelja najljepše rekreativne stvari na svijetu, a organizatori su k tome pripremili i još niz zabavnih sadržaja koji bi se mogli protegnuti duboko u toplu umašku noć.

Start i cilj obiju utrka bit će u prelijepom Stella Marisu, kompleksu poznatom upravo po svojim sportskim i rekreativnim sadržajima, smještenim tek 20-tak metara od uređenih plaža oko kojih je borova šuma. Staze po kojima će se trčati su ravne i lagane za trčanje, a večernje temperature zraka u vrijeme održavanja utrke tradicionalno su ugodne.

U okviru Umag night RUN-a održat će se i utrka za najmlađe koji će se moći rekreirati, zabaviti i osvojiti pokoju nagradu.  Bit će pripremljene staze od 200 do 500 metara, a moći će sudjelovati djeca od već 4 godine. Start dječje utrke, uz glasno navijanje roditelja i sudionika ‘velikih’ utrka, predviđen je u 20.30 sati, a sudjelovanje je besplatno. Nakon utrke za djecu je osiguran zabavni program, pizza party te – što je posebno važno – čuvanje djece dok su roditelji na glavnoj utrci.

Prijave se otvaraju uskoro na web stranici Stotinka.hr, a cijene startnine svakako će mnogima biti poticajne da se prijave i možda baš u Umagu otrče svoju prvu utrku u životu.

Dodatne informacije o utrci:

WebColours of Istria

Facebook / Instagram

Raspis: Umag night RUN

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Lana Bunjevac, Marijana Markelić

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top