Magazin Trčanje
UtrkeČetvrto izdanje utrke maksimirski Minus zwei cener

Četvrto izdanje utrke maksimirski Minus zwei cener

Atletski klub Maksimir i ove će godine u suradnji s Domom zdravlja Zagreb – Centar i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar obilježiti ovogodišnji Svjetski dan zdravlja u Parku Maksimir kros utrkom na 8 km s ciljem promocije zdravog načina života i uživanja u prirodi. Uz glavnu kros utrku u duljini od 8 kilometara, bit će organizirana i kraća utrka građana na 2 kilometra te Dječja utrka.

‘S obzirom na to da imamo utrke za starije i za djecu možemo reći da je ovo jedinstvena utrka koju može trčati cijela obitelj. Nakon utrke svi mogu uživati u posjetu ZOO vrtu jer svaki natjecatelj dobiva bon za besplatan ulaz’, kazali su nam čelnici AK Maksmir.

Start utrke je u subotu 7. travnja u 11 sati na livadi kod Mogile, gdje će se održavati cjelokupni program. Najbolji natjecatelji u glavnoj utrci u ukupnom poretku bit će nagrađeni peharima, a troje najbržih u svakoj kategoriji medaljama. Posebne nagrade dodjeljuju suorganizatori natjecanja Dom zdravlja Zagreb – Centar i Nastavni zavod za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar. Naravno, za sve sudionike glavne utrke i utrke građana osiguran je bogati startni paket.

Redovne prijave traju do 30. ožujka i mogu se pronaći na web stranici Stotinka.hr.

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top