rental property business plan template academic writing argumentative essay example analysis essay what is the central idea of the essay? access course social work housing development business plan
Magazin Trčanje
UtrkeSubotu rezervirajte za tradicionalnu Večernjakovu humanitarku u Samoboru

Subotu rezervirajte za tradicionalnu Večernjakovu humanitarku u Samoboru

Proljeće je odlično vrijeme za nove početke, nove prilike i izazove. Stoga se okušajte se u proljetnom samoborskom izazovu, u humanitarno-rekreativnoj utrci za djecu i odrasle. U organizaciji Večernjeg lista, i ove ćete godine, 17. ožujka, doživjeti nezaboravan dan u spoju zabave i rekreacije te pomoći Slatkim Samoborcima – Udruzi za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom Samobora i okolice. Humanitarno-rekreativni spektakl počinje u 10 sati dječjim utrkama za djecu vrtićke dobi na 200 metara, za one od 7 do 10 godina na 500 metara i za 11 do 14 godina na 700 metara.

Na dječje utrke mogu se prijaviti sva djeca iz vrtića i osnovnih škola koja to žele. Nije se potrebno unaprijed prijaviti, a za sudjelovanje na dječjim utrkama ne plaća se kotizacija. Start je i cilj svih utrka u Centru za mlade Bunker, na području bivše samoborske vojarne.

Odrasli će trčati 5000 metara. Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji, a svi trče na vlastitu odgovornost. Utrka je humanitarnog karaktera, ali će iznos startnine, u skladu sa svojim mogućnostima, trkači sami odrediti. Sav prilog od prikupljene startnine donirat će se Udruzi za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom Samobora i okolice – Slatki Samoborci. Prijave su već otvorene, a moći će se prijaviti i na dan utrke, od 9 sati.

Kroz događaj će nas voditi naša poznata fitness-trenerica i voditeljica Renata Sopek. Očekuje vas bogati program za cijelu obitelj. Dan 17. ožujka najbolji je termin da rekreativno i humano proslavimo dolazak proljeća.

Prijave za utrku su na webu Stotinka.hr.

Program:

  • 9:00 – 10:00 Prijave za dječje utrke i Utrku građana te podizanje startnih brojeva
  • 10:00 Dječja utrka Trčimo za Slatke Samoborce– 200 metara
  • 10:10 Dječja utrka Trčimo za Slatke Samoborce– 500 metara
  • 10:20 Dječja utrka Trčimo za Slatke Samoborce– 700 metara
  • 10:30 Proglašenje pobjednika dječjih utrka
  • 10:30 Trening zagrijavanja trkača
  • 11:00 Start utrke 5 km
  • 12:00 Proglašenje pobjednika utrke (5 km)

Foto PR/Vecernji list
Jurica Galoić/Pixsell

leave a reply

Kontakt

Magazin TRČANJE

Gajeva 1 (Hotel Dubrovnik), Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: Europa Media Marketing
Glavni urednik: Neven Miladin
Marketing:
Sanja Miladin 091/9730656
Valentina Đureković Sertić 091/7884194
Doris Mujagić 091/7638057

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top