Magazin Trčanje
Proljetni cenerEvo nagrada koje ćemo dijeliti na Zagrebačkom proljetnom ceneru

Evo nagrada koje ćemo dijeliti na Zagrebačkom proljetnom ceneru

Dan uoči Prvog Zagrebačkog proljetnog cenera stiglo je (konačno) vrijeme da objavimo i fond nagrada koje će se dijeliti nakon utrke. Za one zaboravne, koncept je da se dijele nagrade s obzirom na određenu poziciju trkača, pa je tako inicijalna ideja bila da svaki pedeseti koji prođe ciljem dobije poklon paket. Ne možemo se požaliti, naši dragi partneri odazvali su se u jako lijepom broju i osigurali rekreativcima vrlo zanimljive nagrade, pa smo tako prikupili po 14 poklon paketa za svaku utrku.

Kako sada stvari stoje, a još uvijek trkači mijenjaju duljinu staze (i moći će to učiniti do petka u 19 sati), malo veći broj ljudi trčat će dulju stazu, no bez obzira na to na obje utrke će se dijeliti isti broj nagrada. Statistički to znači da je malo veća mogućnost da netko na 5-kilometarskoj stazi dobije poklon paket, no čini nam da nije OK mijenjati temeljnu ideju o istom broju nagrada.

Ako se pitate je li ostao koncept podjele paketa svakom pedesetom, odgovor je – ne! Taj broj će biti smanjen, no koliko točno saznat ćete u subotu na Nasipu. Tako smo odlučili kako bismo smanjili mogućnost namještanja pozicije koja osvaja nagradu na najmanju moguću mjeru. Na nekoliko foruma i Facebook grupa primijetili smo postove u kojima se sudionici utrke dogovaraju na temu namještanja pozicije, pa iako je vjerojatno u velikoj većini riječ o šali, ipak ne želimo riskirati. Zato još jednom apeliramo na Fair Play, naši redari diskvalificirat će svakog trkača koji će brojanjem (uz pomoć navijača ili bez njih) pokušati namjestiti nagradu sebi.

Dakako, kako se trče dvije trase – 5 i 10 kilometara, prvo troje u muškoj i ženskoj konkurenciji obiju utrka zaslužit će pokale. Sve ostale nagrade usmjerene su u koncept poklon paketa po završnoj poziciji u utrci. Evo i tog popisa nagrada, ali ne kako će se redom dijeliti, nego općenito, da dobijete uvid za što kandidirate kad završite utrku:

5 km 10 km
Saucony tenisice
Saucony tenisice
Naturel poklon paket
Naturel poklon paket
Mizuno tenisice
Natural Wealth poklon paket
Natural Wealth poklon paket
Decathlon/SightRun poklon paket
42,2 Running Store poklon bon
42,2 Running Store poklon bon
Dietpharm poklon paket
Saucony majica
Saucony majica
MediPed poklon bon

I ovom prigodom zahvaljujemo se na povjerenju, broj prijavljenih trkača je uveliko nadmašio naša očekivanja i sad je na nama da učinimo sve što možemo da to povjerenje i opravdamo. Ne zaboravite i da će nakon utrke biti tombola za trkače, ali i navijače koju je pripremila vrijedna ekipa iz SightRuna, a na Nasipu će, u sklopu mini Expa, biti postavljen i štand FB Humanitaraca koji će skupljati razne potrepštine za one kojima je to zaista najpotrebnije.

Kad je u pitanju mini Expo, svi izlagači će za svoje prezentacije biti spremni najkasnije u 10 sati, a do tada molimo sve trkače koji nisu iz Zagreba da dođu po svoje startne pakete u šator magazina Trčanje. Voditelj i meštar od glazbe i zabave bit će poznato lice domaćih utrka (i kao spiker i kao natjecatelj) – Kristijan Kiki Šivak.

Sretno svima na utrci. Vidimo se na Nasipu!

Neven Miladin

Kontakt

Magazin Trčanje

Jakova Gotovca 1, Zagreb

01/4666083

[email protected]

Impresum

Nakladnik: DŠR Omega Zagreb
Glavni urednik: Neven Miladin

Suradnici/Kolumnisti: Dragan Janković, Asja Petersen, Danijel Lacko, Maroje Ćuk, Darko Mršnik, Tihana Kunštek, Renata Kapicl, Ana Kokolek, Irena Pavela Banai

Marketing: Sanja Miladin 091/9730656

CJENIK oglasnog prostora

COOKIES

Kako bi posjet ovoj web stranici bio što ugodniji i praktičniji, ova web stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija. Posjetom i korištenjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića (cookies) koje je moguće i blokirati. Nakon toga ćete i dalje moći pregledavati web stranicu, ali vam neke mogućnosti neće biti dostupne. Opširnije

Back to Top